Hoppa till innehåll

Trygg E-handel

Nu är det lättare att göra rätt! Med symbolen Trygg E-handel i din e-butik skapar du förtroende och får konkreta fördelar gentemot andra butiker. Svensk Handel stöttar dig med det finstilta och erbjuder den support du behöver så att du kan fokusera på det roliga - att sälja!

6 starka fördelar med att certifiera din e-handel

  • Symbolen Trygg E-handel är välkänd bland konsumenterna och visar att ditt företag är en seriös och trovärdig aktör att lita på.

  • Vi går igenom din webbshop och du får ett kvitto på att ditt företag följer alla de lagkrav som finns för e-handel.

  • Genom Trygg E-handel är villkoren och kraven tydliga både för kund och företag, gällande allt från köpvillkor och hantering av personuppgifter till ångerrätt och returer.

  • Du får rådgivning och stöd från Trygg E-handels jurister. En timmes kostnadsfri rådgivning per år ingår.

  • Du får exklusivt tillgång till checklistor för integritetspolicy, cookiepolicy och personuppgiftspolicy.

  • Fyra till sex gånger per år får du nyhetsutskick och inbjudan till webbinarier online, med aktuella nyheter och relevanta teman som stärker din kompetens. 

Läs mer om vad som ingår här
1920x1080_low.png

Allt för dig som är eller vill bli certifierad Trygg E-handlare

Trygg E-handelRedan certifierad Trygg E-handlare eller intresserad av att ansöka? Här har vi samlat allt du behöver.

Fritt fram – försprång för dig som är e-handlare

Jag vill veta mer!

KontaktHar du en fråga eller fundering kring certifieringen eller vill komma i kontakt med oss av någon annan anledning, hör av dig!

Ansök om att bli certifierad

AnsökVisst låter det bra? Fyll i uppgifterna i vårt ansökningsformulär så hör vi av oss inom kort.

Trygg E-handel: Nu ännu bättre!

I tider då bedrägerierna på nätet ökar för såväl konsument som handlare, vill vi på Svensk Handel hjälpa dig som seriös e-handlare att lyckas med din affär. Den välkända symbolen Trygg E-handel visar att ditt företag är en aktör att lita på och att konsumenten kan vara säker på att köpet sker tryggt och säkert. Certifierade butiker vittnar också om ökad lönsamhet.

Nu har vi uppdaterat Trygg E-handel med ännu mer effektiva verktyg som hjälper ditt företag att uppfylla de omfattande lagkrav som gäller för e-handlare inom bland annat konsumenträtt, e-handelsrätt och GDPR.

Mer information om certifieringen
bildmontage-sh-teh.jpg

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.