Hoppa till innehåll

Hyresfrågor

Relationen mellan hyra och omsättning fortsätter att försämras och tusentals butiker riskerar att slås ut. För Svensk Handel är frågan högt prioriterad och vi bevakar löpande dina intressen. Vi hjälper dig också med råd och tips på området.

Hyresdatabasen

I Svensk Handels hyresdatabas analyseras våra medlemmars hyresdata för sällanköpsvaruhandeln årligen. Databasen byggs för att genom analys kunna identifiera strukturella problem på hyresmarknaden och stötta er medlemmar med fakta i en fråga som ständigt är aktuell.

Läs mer eller anmäl intresse
hyresdatabasen-startbild.jpg
bli-medlem.jpg

Ett medlemskap gör skillnad

Bli medlemSom medlem i Svensk Handel får du bland annat fri arbetsrättslig rådgivning och en rad andra förmåner.
sofia-larsen-citatbild.jpg
Svensk Handel efterfrågar transparens i hyressättningen
Sofia Larsen, vd på Svensk Handel
illustration-rapporter.jpg

Vårt näringspolitiska program stärker handelns konkurrenskraft

I Svensk Handels Näringspolitiska program föreslås en mängd reformer för att stärka företag och värna jobben inom handeln.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.