Hoppa till innehåll

Bli medlem

Få företagare inom handeln är, utöver företagare, även HR-expert, arbetsrättsjurist och näringspolitisk expert. Svensk Handel har Sveriges främsta jurister och experter inom handel. Vi erbjuder förmåner som kapar kostnader. Vi ger trygghet och stöd för dig i din vardag. Ett medlemskap som lönar sig helt enkelt.

4 starka skäl till att bli medlem

arbetsgivarservice-illustration.jpg

Fri rådgivning i arbetsgivarfrågor

ArbetsgivarguidenEnklare arbetsrättslig fråga eller behov av stöd i en tvist? Sök svar i Arbetsgivarguiden eller kontakta våra arbetsrättsjurister.
foretagsradgivningen-16-9.jpg

Rådgivning och stöd i vardagen

Råd och stödSom medlem har du alltid tillgång till vår rådgivning på olika områden och som underlättar din vardag.
ehandel-kvinna-stol.jpg

Riktigt bra medlemsförmåner

MedlemDu kan tjäna in hela medlemsavgiften på bland annat förmånliga kortavtal­, rabatt på betalterminaler och lägre pris på frakt.
event.png

Kurser och event

Kurser och eventFörbli konkurrenskraftig genom att hänga med i handelns utveckling. Svensk Handel erbjuder kontinuerligt kurser och event.
illustration-rapporter.jpg

Vårt näringspolitiska program stärker handelns konkurrenskraft

I Svensk Handels Näringspolitiska program föreslås en mängd reformer för att stärka företag och värna jobben inom handeln.
post-it-lappar-fragetecken.jpg

Vad innebär ett medlemskap och vad kostar det?

.
Sofia-Larsen-12.jpg
Svensk Handel driver handelns viktiga frågor och underlättar våra medlemmars vardag. Bli en del av någonting större du också.
Sofia Larsen, vd Svensk Handel
bli-medlem.jpg

Ansök om medlemskap idag!

BLI MEDLEMSom medlem har du tillgång till alla våra experter, förmåner, guider och verktyg.

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap i Svensk Handel och vad det skulle innebära för dig och ditt företag? Tveka inte att kontakta oss.

Växel: 010-47 18 520
E-post: medlem@svenskhandel.se

kvinna-digital-betalning-dator.jpg

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.