Skapa konto

Här kan du som är medlem i Svensk Handel skapa ett konto för att kunna logga in. När du loggar in kommer du åt Arbetsgivarguiden där vi har samlat allt arbetsrättsligt material. I inloggat läge hittar du även annat medlemsexklusivt material såsom rapporter, guider och medlemsförmåner.

Fyll i nedanstående uppgifter. När du har gjort det skickas ett bekräftelsemejl med en länk till den adress du angivit. Bekräfta kontot via länken.

Kom ihåg att ni kan ha flera inloggningar kopplade till samma företag. Vi rekommenderar att varje person som ska ha tillgång till Arbetsgivarguiden skapar ett eget personligt konto.

Genom att du skapar ett konto kommer vi att behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Nyhetsbrevet Arbetsgivarnytt

Du som medlem och har användarkonto på Arbetsgivarguiden får automatiskt utskicket Arbetsgivarnytt med arbetsrättslig information. Det är ett separat utskick och kräver ingen ytterligare anmälan.

Mer information och support

Har du frågor om sajten eller tekniska problem med registreringen? Vänligen mejla info@svenskhandel.se eller kontakta oss på tel 010-47 18 500.