Hoppa till innehåll

Ditt medlemskap i Svensk Handel är ett kvitto på att du är ett seriöst företag som tar ansvar. Årets medlemsdekal är en symbol för att du, tillsammans med 9 000 andra företag, är en del av någonting större. Skylta med dekalerna i butiken, på webbshopen, på lagret eller i personalrummet och visa att du är ett företag att räkna med.

medlem-dekal-2024.jpg

Medlemsdekalerna går att ladda ner eller beställa. Om du gör en beställning skickar vi kostnadsfritt ut dekalerna per post.

Vi tänker på miljön och skickar därmed inte ut de fysiska dekalerna per automatik. Däremot går det bra att beställa de genom att fylla i formuläret som du når via länken nedan.

Beställ din fysiska dekal här >

Fortsätt genom att logga in eller bli medlem:

annette-nyberg.jpg

Annette Nyberg

Sälj & marknadskoordinator

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.