Circle K företagskort

Rabatt på drivmedel, trafikprodukter och biltvätt från Circle K.

Som medlem i Svensk Handel kan ni hos Circle K ta del av extra förmånliga priser på drivmedel för att sänka era transportkostnader. Ni får rabatt på varje liter och tankar alltid miles diesel och bensin på Cirkel K stationer. Miles diesel och bensin ger en lägre förbrukning. Ni får även tillgång till en framstående webportal där ni kan följa upp kostnader och se statistik och administrera era kort. Detta gör att ni får den lägsta totalkostnaden för era transporter.

Drivmedel

Miles diesel har lägre förbrukning än vanlig diesel och ger en besparing på 2 %. Detta genom en tillsats i dieseln som håller rent i motorn och ger bättre effekt. Samtidigt blandar Circle K i en stor del fossilfri diesel som ger ett minskat utsläpp på 33%! Bra för både plånbok och miljö!

Om Circle K

Circle K har Sveriges största stationsnät med nästan 800 tankställen över hela Sverige anpassade för både personbilar och tung trafik. 300 av dessa är fullservicestationer som erbjuder drivmedel, biltvätt, kaffe och mat.

Circle K var tidigare Statoil Fuel & Retail Sverige AB men bytte i april 2016 namn till Circle K Sverige AB

Logga in för att läsa mer om förmånen och se hur mycket ni kan spara.

Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Circle K är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Circle K. Du kan läsa mer om hur Circle K hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.