Hoppa till innehåll

Rabatt på drivmedel, laddning, trafikprodukter och biltvätt från Circle K.

circlek-stor.jpg

Som medlem i Svensk Handel kan ni hos Circle K ta del av extra förmånliga priser på drivmedel och laddning av elbil för att sänka era transportkostnader. Ni får rabatt på varje liter och tankar alltid miles diesel och bensin på Cirkel K stationer. Miles diesel och bensin ger en lägre förbrukning. Ni får även tillgång till en framstående webportal där ni kan följa upp kostnader och se statistik och administrera era kort. Detta gör att ni får den lägsta totalkostnaden för era transporter.

Drivmedel

Miles diesel har lägre förbrukning än vanlig diesel och ger en besparing på 2 %. Detta genom en tillsats i dieseln som håller rent i motorn och ger bättre effekt. Samtidigt blandar Circle K i en stor del fossilfri diesel som ger ett minskat utsläpp på 33%! Bra för både plånbok och miljö!

Nu också laddningsrabatt

Nu får du som är ansluten till Svensk Handel även ta del av en rabatt på Circle K:s egna laddare.

Om Circle K

Circle K har Sveriges största stationsnät med nästan 800 tankställen över hela Sverige anpassade för både personbilar och tung trafik. 300 av dessa är fullservicestationer som erbjuder drivmedel, biltvätt, kaffe och mat.

Circle K var tidigare Statoil Fuel & Retail Sverige AB och heter nu Circle K Sverige AB

Här kan du som medlem ta del av alla förmånliga rabatter och erbjudanden >>


Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Circle K är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Circle K. Du kan läsa mer om hur Circle K hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.