Hoppa till innehåll

Två starka erbjudanden från DigJourney; testa hur digitalt mogen din verksamhet är och rabatterat pris på utbildningen "Att leda AI-transformation".

digjourney-ny.jpg

Med digitalisering som en naturlig och nödvändig del i alla verksamheter, stöttar Svensk Handel sina medlemmar, både butiker och e-handlare, i resan mot ökad digital konkurrenskraft. I partnerskap med DigJourney erbjuder vi nu ett specialpris på ett digitalt mognadstest – ett verktyg för detaljhandelsföretag som vill förstå mer om sitt digitala nuläge och på vad man bör lägga fokus på framöver.  

Testet passar de flesta företag och är designat för att ge värdefulla insikter och vägledning oavsett om ni är ett mindre företag eller en stor organisation med tusentals anställda. 

Vad får ert företag ut av mognadstestet? 

Identifierat nuläge: En grundlig analys som mäter företagets digitala mognad över nio nyckelområden. 

Skarpa rekommendationer: Anpassade insikter baserade på era specifika behov, med vägledning steg-för-steg och inspiration för varje rekommenderad åtgärd. 

Lärande: Genom frågorna får du som respondent en bredare och djupare förståelse för digitalisering och får också upp ögonen för verksamhetens egna kunskapsluckor. 

Samsyn: Med hjälp av testet får ni en samsyn kring var ni befinner er, vilket gör det enklare att skapa engagemang kring att driva digitaliseringen framåt!  

bild-2.png

Så här fungerar det:

 • I samråd med DigJourney väljer ni ut vilka hos er som ska göra det digitala mognadstestet.  

 • Deltagarna bjuds in och svarar på testet.  

 • Ni får därefter en analys och rekommendationer anpassade efter era behov och ert digitala nuläge. 

 • Mognadstestet sker i den nya digitala tjänsten Changemkr (uttalas Changemaker). 

bild3-ny.png

Erbjudande – exklusivt för Svensk Handels medlemmar 

Som medlem i Svensk Handel får ni tillgång till detta omfattande digitala mognadstest till ett förmånligt pris. Det finns två paket:  

 • Grupptest: 19 500 kr exklusive moms (ordinarie pris 24 500 kr)  

  • Upp till 10 respondenter. Lämpar sig bra exempelvis för att genomföra i en ledningsgrupp eller olika nyckelpersoner i en verksamhet. 

 • Verksamhetstest: 39 500 kr exklusive moms (ordinarie pris 48 500 kr)  

  • Här kan upp till 50 personer svara. Det finns även möjlighet att dela in i olika segment, exempelvis i olika avdelningar eller affärsområden. 

Nästa steg i er digitala resa? 

Att veta var ni står digitalt är det första steget för att förstå vad ni behöver fokusera på framåt. Med Changemkr's digitala mognadstest får ni inte bara ett nuläge utan också rekommendationer för er digitala resa. Så om ni vill göra er resa rakare och därmed mindre kostsam är det här en bra början! 

Beställ det digitala mognadstestet här >>

Erbjudande 2: Utbildningen "Att leda AI-transformation"

Vill du öka effektiviteten, konkurrenskraften, det interna engagemanget och skapa nya affärsmöjligheter med hjälp av AI? Genom att utveckla din förståelse för hur verksamheter kan använda AI för att optimera processer och uppnå strategiska mål kan du ta ledarskap över AI-transformationen. Som medlem i Svensk Handel får du 10 procent rabatt på kostnaden.

5 anledningar att gå kursen

 • Accelerera er AI-satsning genom att förstå nyttorna och se till att ni kan göra verklighet av dem

 • Ledarskapet är centralt i varje stor omställning och det är där vi lägger fokus

 • Kursledarna tillhör Sveriges mest välrenommerade inom AI och digital transformation

 • Arbeta verksamhetsnära genom en blandning av teori, diskussion, workshops och praktik med case

 • Kursen använder AI och andra digitala verktyg som pedagogiska hjälpmedel

Mer om utbildningen

digjourney-png.png

DigJourney – kunskap, förståelse och verktyg för hur du lyckas skapa framgångsrik digital transformation

Genom djup förståelse för hur man lyckas och med hjälp av en bredd av verktyg har DigJourney skapat framgångsrik och hållbar transformation i företag och organisationer i snart 10 år.

Med hjälp av ett välbeprövat ramverk, framtaget av såväl forskare som företag och ledare, bidrar DigJourney till att skapa en digitalt mogen, lärande och snabb organisation som har förmågan att anpassa sig till omvärldens förändringar och erbjuder storskalig förflyttning i en komplex och snabbt föränderlig värld.

DigJourney har kunder inom alla delar av samhället, såväl inom privat som offentlig sektor. Via sina partners assisterar de digitala transformationer runt om i Sverige, men även i Europa.

Läs mer om DigJourney.

Kontakt

Joakim, DigJourney: joakim@digjourney.com

Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. DigJourney är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till DigJourney. Du kan läsa mer om hur DigJourney hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.