Hoppa till innehåll

Intrång, skadlig kod och hackerattacker. Digital kriminalitet blir allt vanligare och både stora och små företag drabbas. Det kan snabbt bli kostsamt – både finansiellt och i förlorat anseende – om du inte kommer åt företagets data eller om den sprids till obehöriga. Och med den för handeln kanske viktigaste julen på många år i antågande, stigande räntor och inflation, är det inte fel att se över ditt digitala skydd.

cyberforsakring.jpg

En cyberförsäkring kan inte förhindra attackerna, men du får snabbt professionell IT-hjälp att hitta felet, rekonstruera data och komma igång igen. Du får också ersättning för avbrottet när verksamheten står stilla efter att IT-system eller nätverk drabbats av en cyberattack eller skadlig kod. Sammantaget hjälper försäkringen din verksamhet att komma igång – troligtvis snabbare än om du inte hade haft skyddet. Och att en potentiellt lönsam julhandel går i stöpet, t.ex. på grund av att system ligger nere, är det ingen handlare som vill.

Du får bland annat:

  • Skydd om ditt företag krävs på skadestånd

  • Ersättning för förlorat täckningsbidrag

  • Hjälp att komma igång igen genom vårt nätverk av spetskompetens

Läs mer om dina medlemsförmåner och cyberförsäkringen här. Eller så tecknar du cyberförsäkringen direkt genom att ringa oss på Trygg-Hansa på 075-243 07 80 så hjälper vi dig.

Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Trygg Hansa är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Trygg Hansa. Du kan läsa mer om hur Trygg Hansa hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.