Hoppa till innehåll

Oavsett om du är nystartad, etablerad eller har många anställda kan du få hjälp med en lösning som är skräddarsydd för att ge dig långsiktig ekonomisk trygghet. Som kund hos SH Pension är du också ägare vilket innebär att överskottet går tillbaka till dig.

4ec863b7d1d64904893721ddfaf71137.jpg

Sedan SH Pension grundades för 75 år sedan har man hjälpt Svensk Handels medlemmar med pensions- och försäkringslösningar.

Tjänstepension för dig och dina anställda

Som medlem i Svensk Handel har du möjlighet att få en kostnadsfri rådgivning om din trygghet som företagare, oavsett om du har en tjänstepensionslösning idag eller om du fortfarande inte har skaffat dig någon.

SH Pension är kundägda vilket innebär att de inte har några rörliga löner eller provisioner och överskottet går tillbaka till dig som pensionssparar hos dem. Det innebär också att du kan känna förtroende för att de alltid har ditt bästa för ögonen. Många medlemmar i Svensk Handel har valt att ha sin tjänstepension hos SH Pension, kanske för att de vet rätt bra hur vardagen ser ut för en handlare och att det ofta finns annat att tänka på än den kommande pensionen. SH Pension gör det enkelt att bli trygg.

Detta ingår i ditt medlemskap:

Som kund får du bland annat:

 • En av marknadens bästa tjänstepensionssparande med både garanti och historiskt hög återbäringsränta. Se aktuell ränta här.

 • Hjälp med placeringar av ditt sparande.

 • Personligt bemötande och löpande rådgivning kring din ekonomiska trygghet, oavsett storlek på sparande.

 • Ekonomisk ersättning vid sjukdom och olycka.

 • Strategiskt personalperspektiv gällande nyckelpersoner och förmåner.

 • Möjlighet till löneväxling för anställda.

Sjukvårdsförsäkring

Vill du förkorta företagets sjukfrånvaro, minska kostnader och ge personalen en uppskattad förmån? Då kan du även teckna vår Sjukvårdsförsäkring.

Sjukvårdsförsäkringen garanterar en första kontakt med privat specialistläkare inom 6 arbetsdagar och tid till operation inom 14 arbetsdagar. Kan försäkringen inte hålla denna garanti får du 1 500 kr per dag i upp till 30 dagar.

SH Pension Sjukvårdsförsäkring ger dig och dina anställda bland annat:

 • Sjukvårdsrådgivning dygnet runt, årets alla dagar.

 • Kontakt med Vårdplaneringen på era villkor.

 • Tillgång till ett nätverk av privata vårdgivare som är noggrant utvalda utifrån medicinsk kvalitet och bevisade resultat.

 • Spara tid genom att träffa specialistläkare digitalt i stället för att besöka kliniken.

 • Individuellt anpassat träningsprogram.

Vill du komma i kontakt med SH Pension

Vill du komma i gång med tjänstepensionen, fråga om försäkringar, flytta din pension till SH Pension eller bara veta mer om hur de kan hjälpa dig? Ring deras kundservice på 010 - 47 18 770. De har öppet alla vardagar 8–17 (fredagar 8–16).

Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. SH Pension är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till SH Pension. Du kan läsa mer om hur SH Pension hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.