Hoppa till innehåll

SH Pension hjälper företagare att få finansiell trygghet genom tjänstepension och trygghetsförsäkringar sedan 1946. Som medlem i Svensk Handel får du kostnadsfri rådgivning och förmånliga rabatter på SH Pensions trygghetsförsäkringar.

sh-pension-bild.jpg

Få tre trygghetsförsäkringar kostnadsfritt i tre månader

Som medlem i Svensk Handel får du som är ny kund hos SH Pension tre trygghetsförsäkringar kostnadsfritt i tre månader när du börjar spara till din tjänstepension. Därefter väljer du själv om du vill fortsätta vara försäkrad. Dessutom har du möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring med en bra rabatt. Det enda du behöver göra för att ta del av erbjudandet är att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte.

Detta ingår i ditt medlemskap:

 • Tre trygghetsförsäkringar (liv-, olycksfall och sjukförsäkring) i tre månader när du börjar spara till din tjänstepension, därefter 170 kr/månaden.

 • Sjukvårdsförsäkring med 8-15% rabatt, beroende på ålder.

 • Kostnadsfri rådgivning och pensionsprognos för dig och dina anställda.

 • Genomgång av ditt trygghetsskydd, exempelvis vad som gäller vid olycka och sjukdom.

 • Hjälp att flytta och samla din pension.

Varför SH Pension?

 • En av marknadens högsta återbäringsräntor. Se aktuell ränta här.

 • Specialiserade på tjänstepension för företagare sedan 1946.

 • Personlig och individuellt anpassad rådgivning.

 • Kundägda. Allt överskott går tillbaka till spararna.

Sjukvårdsförsäkring

Som medlem i Svensk Handel har du dessutom möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring med en bra rabatt hos SH Pension.

Sjukvårdsförsäkringen ger dig snabb och rätt vård vid behov, vilken kan det minska din sjukfrånvaro och därmed också dina kostnader för företaget. Sjukvårdsförsäkringen garanterar en första kontakt med privat specialistläkare inom 6 arbetsdagar och tid till operation inom 14 arbetsdagar. Som medlem i Svensk Handel får du även en rabatt på mellan 8-15% på priset som är baserat på ålder.

Dessutom ger försäkringen dig och dina anställda bland annat:

 • Sjukvårdsrådgivning dygnet runt, årets alla dagar.

 • Kontakt med Vårdplaneringen på era villkor.

 • Tillgång till ett nätverk av privata vårdgivare som är noggrant utvalda utifrån medicinsk kvalitet och bevisade resultat.

 • Möjlighet att träffa specialistläkare digitalt i stället för att besöka kliniken.

 • Individuellt anpassat träningsprogram.

Vill du ta del av ditt medlemserbjudande eller gå igenom din pension? Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte här >>

sh-pension-listbild.jpg

Om SH Pension

SH Pension har hjälpt Svensk Handels medlemmar att skapa trygghet både under och efter arbetslivet sedan 1946. De har fokus på tjänstepension och tycker det ska vara lätt att skaffa sig finansiell trygghet. För många av deras kunder går företaget och familjen hand i hand och därför erbjuder de även noggrant utvalda trygghetsförsäkringar som skyddar dig och din nära om du skulle bli sjuk eller drabbas av ett olycksfall under arbetslivet.

Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. SH Pension är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till SH Pension. Du kan läsa mer om hur SH Pension hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.