Hoppa till innehåll

Sthlm Strat Lab – få bättre koll på din data för ökad konkurrenskraft och tillväxt

Genom att ha koll på din data kan du öka din konkurrenskraft och driva tillväxt. Sthlm Strat Labs kartläggning är första steget för att få reda på hur din organisation bäst kan utveckla en datadriven organisation. Som medlem i Svensk Handel får du 20 procents rabatt på Sthlm Strat Labs ”Kom-igång-paket”.

sthlm-strat-lab-data.png

Sthlm Strat Lab erbjuder dessutom en komplett helhetslösning med alla verktyg för att samla, transformera och visualisera din data.

Det här är Sthlm Strat Lab

I en tid där data blir allt mer avgörande oavsett bransch eller organisationens storlek, är Sthlm Strat Labs målsättning att hjälpa företag att förstå sig på och navigera genom sin egen unika dataresa på det mest effektiva sättet. Med koll på datan har du en självklar källa till insikter och kunskap som på ett smart och effektivt sätt kan öka din konkurrenskraft och driva tillväxt. Och allt börjar med en förstudie.

sthlm-strat-lab-vd.png

Så fungerar förstudien

Sthlm Strat Labs förstudie syftar till att kartlägga hur just ditt företag ska ta nästa steg i att utveckla en datadriven organisation. Förstudien resulterar i en plan med tydliga steg för att ni ska få bättre koll på er data. Stegen nedan beskriver processtegen i förstudien.

  • Uppstartsmöte (digitalt/fysiskt)

  • Tillgång till verktyg och system för utvärdering

  • Kartläggning av datarelaterad infrastruktur och organisation

  • Leverans av förslag och rekommendationer

blipp.png

Kontaktuppgifter Sthlm Strat Lab

william.friman@sthlmstratlab.se
Telefon: 070-768 39 44

Läs mer om Sthlm Strat Lab här.


Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Sthlm Strat Lab är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Sthlm Strat Lab. Du kan läsa mer om hur Sthlm Strat Lab hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontakperson hos Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.