Hoppa till innehåll

Det är tuffa tider för handeln och vi behöver alla verktyg som kan bidra till ökad försäljning. Att starta e-handel behöver inte vara dyrt och det skapar också möjligheter att sälja via sociala medier som Instagram och Facebook. Om du redan har e-handel är detta en möjlighet att accelerera försäljningen i dina digitala kanaler.

Nova Consulting Group, partner till Svensk Handel, erbjuder nu medlemmar 1 000 kronor rabatt på tre av sina kurser de som de gör tillsammans med Webbdagarna Academy. 

Webbdagarna Academy är Sveriges ledande utbildare inom digitala ämnen. Tillsammans med landets främsta digitala experter erbjuder de djupgående och lärorika kurser med ett tydligt syfte: att göra dig ännu bättre i din yrkesroll.​

Om du loggar in kommer du som medlem här se rabattkoden >>​

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.