Hoppa till innehåll
Insikt från partner:Prisjakt
Insikt från partner:

Konsumentkompassen Q4

Trots, eller tack vare, en ökad prismedvetenhet förväntas omsättningen öka under årets Black Friday-rea. För den längre Q4-perioden ser det dock mörkare ut, visar Prisjakts återkommande rapport Konsumentkompassen Q4 2023.

kompassenq4_23_linkedin_se.png

I Q4 landar Prisjakts Köpkraftindex på 6,3. Det är en minskning mot föregående kvartal, men ändå drygt 7 procent högre jämfört med samma period i fjol. När det gäller budgeten för konsumtion så är den dock betydligt lägre (-21%) jämfört med för ett år sedan. Förutom prognoser och insikter så presenteras dessutom flera intressanta intervjuer och krönikor, med exempelvis Monica Iren Fasting på Power och forskaren Erik Modig.

Rapporten laddas ned gratis på konsumentkompassen.prisjakt.nu

Kontakta oss om du vill synas här

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.