Hoppa till innehåll

Vad innebär en certifiering med Trygg E-handel? Den välkända symbolen har flera fördelar och visar bland annat att du som e-handlare är en seriös aktör och att konsumenten ska veta att köpet sker tryggt och säkert. Utöver detta vill vi även öka kunskapen för både e-handlare och konsument.

27c0bb0267224cbfb4903f98c9c54b23.jpg
Förmåner som ingår i certifieringen

Att bli certifierad med Trygg E-handel innebär även att du får ta del av ett flertal förmåner. Bland annat ingår rådgivning i din certifiering, dels vid start, dels löpande. Som certifierad e-handlare får du även: 

  • Tillgång till mallar, guider och checklistor 

  • Access till ett FAQ som rör e-handel 

  • Stöd av jurister där du kan ställa frågor direkt till experter på Svensk Handel Juridik inom köp- och konsumenträtt, GDPR, e-handelsrätt, avtalsrätt och annat relevant för dig som e-handlare

  • Ta del av branschnyheter i form av rapporter, artiklar och trendspaningar

  • Genom ett kalendarium håller vi dig uppdaterad på nya lagstiftningar, relevanta event och händelser 

  • Inbjudan och biljetter till våra event, som till exempel D-Congress 

Ansök om att bli certifierad

Här kan du ansöka om en certifiering samt se den enkla steg-för-steg guiden om hur certifieringen går till >>

anne-bardeman.jpg

Anne Bardeman

Chef Företagsrådgivning

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.