Säkerhetsveckan 2019

Under vecka 19 anordnade Svensk Handel den årliga säkerhetsveckan. En tid på året då Svensk Handel uppmanar alla handlare att anmäla alla brott. Veckan bjöd även på rapportsläpp, seminarier och dagliga nyhetsbrev med tips och råd  om säkerhet och trygghet i handeln.

Veckan började med att Svensk Handels säkerhetschef Per Geijer och säkerhetsexpert Nina Jelver presenterade rapporten Stölder och svinn i detaljhandeln under ett seminarium i Stockholm och ett i Göteborg.

Dagligen skickades nyhetsbrev ut som handlade om stöldbrottslighet, bedrägeribrott och inbrott. Nyhetsbreven var fyllda med användbara säkerhetstips, case från några av Svensk Handels medlemsföretag och tydliga instruktioner för hur man enkelt anmäler brott.

Veckan resulterade i fler anmälda brott till Svensk Handels Säkerhetscenter, nya användare av säkerhetsappen och stort medialt genomslag.

Svensk Handel vill tacka er som anmälde brott under veckan och hjälpte oss att uppmärksamma utmaningarna med säkerhet och trygghet i handeln. Fortsätt att anmäla alla brott på svenskhandel.se/anmal eller direkt i appen.

 

Publicerad: 2019.05.15 Senast uppdaterad: 2019.05.15

Skriv en kommentar