Hoppa till innehåll
100-listan-(3).jpg

100 profiler som gör handeln mer hållbar

NyhetDe är ledare, entreprenörer, hållbarhetschefer och eldsjälar. 100 profiler som jobbar hårt för att handeln ska bli mer hållbar.
smink.png

EU stramar åt onlineförsäljning av kosmetika

NyhetEU har infört nya regler för att stärka konsumentskyddet vid onlineköp av kosmetik. Handlare måste visa mer omfattande produktinformation.
remisser-900.jpg

Remissvar om Införande av Miljözon klass 3

RemissvarSvensk Handel delar ambitionen men ifrågasätter om det som har presenterats är en lösning som kommer att leda till det målet.
pop-lappar.png

Pre Loved viktigt för Polarn O. Pyret

NyhetSvensk Handel lanserar nu för första gången Pre Loved-indikatorn som visar begagnatförsäljningen inom en mängd olika områden.
eu-landskap.png

Förbud nära för vilseledande miljö- och hållbarhetspåståenden

NyhetEuropaparlamentet har gett klartecken för ett nytt direktiv som kommer att förbjuda vilseledande miljöpåståenden och hållbarhetspåståenden.
d-congress-2024---169-format-(1).png

Tre av höjdpunkterna på D-Congress 2024

NyhetVi presenterar tre av höjdpunkterna på D-Congress 2024 och påminner om att du som medlem i Svensk Handel har 50% rabatt på biljettpriset!
kund-i-kladbutik.jpg

Plagget du använder är årets Modejulklapp 2023

PressmeddelandeDet är viktigare än någonsin att vara noga med sina inköp. Årets modejulklapp blir därför ’’plagget du använder’’.
recore_bild.jpg

Kraftsamling för grön omställning av handel

PressmeddelandeSvensk Handel har ansökt om att bli ett program inom ramen för Impact Innovation, Sveriges innovationssatsning för 2030-talet.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.