Hoppa till innehåll

Shiplink är din fraktavdelning - den kompletta fraktlösningen som anlitar de bästa transportbolagen och dessutom har en helt egen kundservice.

fraktbolagen-banner.png

Som medlem i Svensk Handel kan du spara upp till 70 procent på dina frakter

När du använder Shiplink får du som medlem i Svensk Handel förmånsrabatt på redan förhandlade priser och dessutom ett färdigt system för att boka, följa upp och administrera dina frakter. Du får även en personlig kundservice som hjälper dig med alla dina frågor och ärenden inom frakt. Med andra ord, Shiplink förenklar frakterna, så att du kan lägga tiden och pengarna på ditt företag.

Skapa konto enkelt här

Maila svenskhandel@shiplink.se när du skapat ditt konto, så ser vi till att rabatten aktiveras.

Shiplink finns för dig - innan, under och efter

Till skillnad från många andra står Shiplink redo att hjälpa dig med rådgivning innan du ska boka frakt. När du väl har bokat så bevakas din frakt och följs upp av Shiplink för att säkerställa en smidig leverans.

kundutveckling-banner.png

Se över dina frakter. Kontakta Christine och Theodor för gratis rådgivning!

Maila svenskhandel@shiplink.se för att boka din rådgivning.

Koppla för smidigare hantering

E-handels- och affärssystem eller marknadsplatser kan enkelt kopplas till Shiplink för att göra fraktbokningen snabbare, smidigare och säkrare.

Öka lönsamheten - hitta nya vägar med Shiplink

Skapa konto: shiplink.se/skapakonto + maila oss: svenskhandel@shiplink.se

Telefon: 010-20 706 66

E-post: svenskhandel@shiplink.se

Chat: shiplink.se

Ett urval av Shiplinks frakttjänster

Läs mer om Shiplink här


Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Shiplink är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Shiplink. Du kan läsa mer om hur Shiplink hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.