Hoppa till innehåll

Shiplink - En enklare och smidigare fraktlösning

Med Shiplink får ditt företag en fraktavdelning som hjälper till med det som behövs för att spara tid och pengar på frakter. Beräkna och boka dina försändelser på nolltid, alltid tydlig och trygg prissättning utan överraskningar.

shiplink-new-logo.png

Shiplink anlitar flera av de ledande och främsta fraktbolagen för att kunna erbjuda bästa frakttjänst för ditt behov.

carrier-logos.png

Vi tar hand om dina frakter så du kan fokusera på annat

Frakter kan vara komplicerade och tidskrävande. Med Shiplink får du en trygg helhetslösning för dina fraktbehov. Det blir enklare och billigare, oavsett om du skickar lite eller mycket, sällan eller ofta. Med andra ord tar vi det jobbiga med fraktbolagen, så du kan fokusera på ditt företag.

När du bokar frakten på shiplink.se tar du del av redan förhandlade priser och får en personlig kundservice som hjälper dig med alla dina frågor och ärenden.

E-handlare - boka supersnabbt

Boka ännu snabbare och smidigare genom att integrera din webbshop med Shiplink. Importera automatiskt leveransuppgifter och annan information. Du kan lägga mer tid på företaget och mindre tid på att boka frakter. Börja med att skapa konto här.

Lägre priser på frakt för dig som medlem

Shiplink erbjuder redan från start konkurrenskraftiga priser för alla sina kunder. Är du medlem i Svensk Handel får du även upp till 12% rabatt.

Bli kund hos Shiplink idag

Skapa ditt kostnadsfria företagskonto här och kontakta Shiplink: svenskhandel@shiplink.se eller 010-20 706 66, ange medlemsnummer för att aktivera dina rabatter.

Läs mer om några av Shiplinks frakttjänster

Shiplink kan allt om frakt och finns här för dig

Telefon: 010-20 706 66
E-post: svenskhandel@shiplink.se
Chat: shiplink.se

Läs mer om Shiplink här


Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Shiplink är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Shiplink. Du kan läsa mer om hur Shiplink hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.