Hoppa till innehåll

Shiplink - En smidigare fraktlösning

Med Shiplink får ditt företag en fraktlösning som hjälper till att spara tid och pengar på frakter. Beräkna och boka dina försändelser på nolltid, alltid tydlig och trygg prissättning.

shiplink-new-logo.png

Shiplink anlitar flera av de ledande och främsta fraktbolagen för att kunna erbjuda den bästa lösningen för alla dina fraktbehov.

carrier-logos.png

Vi tar hand om dina frakter så du kan fokusera på annat

Med Shiplink får du en trygg och prisvärd helhetslösning för alla dina frakter. Det blir enklare och billigare, oavsett om du skickar lite eller mycket, sällan eller ofta, stort eller smått. När du bokar frakten på shiplink.se tar du del av redan förhandlade priser, ett komplett system för fraktbokning samt en personlig kundservice som hjälper dig med alla dina frågor och ärenden inom frakt. Med andra ord, vi sköter allt med fraktbolagen, så du kan fokusera på ditt företag.

Lägre priser på frakt för dig som medlem

Shiplink erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla sina kunder. Som medlem i Svensk Handel får du dessutom upp till 12% rabatt på alla dina frakter.

E-handlare - boka supersnabbt med Fraktavdelning

Uppgradera ditt konto till Fraktavdelning så bokar du ännu snabbare och smidigare. Via vår systemintegration kan du koppla WooCommerce, Shopify, Fortnox och Visma eEkonomi med Shiplink. Importera automatiskt leveransuppgifter och annan information. Säkrare och snabbare, så kan du lägga mer tid på företaget och mindre tid på att boka frakter. Börja med att skapa konto här.

Koppling till WooCommerce, Shopify, Fortnox och Visma eEkonomi ingår i tilläggstjänsten Fraktavdelning.

Fler anledningar att uppgradera till Fraktavdelning:

  • Företagsunik sida och email för spårning.

  • API koppling för fraktbokning.

  • Integrera med över 40 system via samarbetspartnern Sharespine.

  • Boka möte för rådgivning med våra fraktexperter.

  • 12% rabatt på bl.a. emballage och packmaterial hos gerdmans.se

  • Upp till 30 dagars betalningsvillkor.

Fraktavdelning kostar endast 49 sek. per vecka.

Bli kund hos Shiplink idag

Skapa ditt kostnadsfria företagskonto här och kontakta Shiplink: svenskhandel@shiplink.se eller 010-20 706 66, ange medlemsnummer för att aktivera dina rabatter.

Läs mer om några av Shiplinks frakttjänster

Shiplink kan allt om frakt och finns här för dig

Telefon: 010-20 706 66
E-post: svenskhandel@shiplink.se
Chat: shiplink.se

Läs mer om Shiplink här


Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Shiplink är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Shiplink. Du kan läsa mer om hur Shiplink hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.