Shiplink - En enklare och smidigare fraktlösning

Med Shiplink får ditt företag allt som behövs för att spara tid och pengar på frakter. Beräkna och boka frakter på nolltid, alltid tydlig prissättning och inga överraskningar.

Shiplink anlitar och samarbetar med flera av de ledande och främsta fraktbolagen för att kunna erbjuda rätt fraktbolag och frakttjänst till rätt behov.

shiplink-transp-logos-758x69.png

Vi tar hand om dina frakter så du kan fokusera på annat

Frakter kan vara komplicerade och tidskrävande - med Shiplink får du en trygg helhetslösning för dina fraktbehov. Det blir enklare och billigare, oavsett om du skickar lite eller mycket, sällan eller ofta. Med andra ord tar vi det jobbiga med transportören så du kan fokusera på ditt företag.

När du bokar frakten på shiplink.se tar du del av redan förhandlade priser och får en personlig kundservice som hjälper dig med alla frågor och funderingar - stora som små.

E-handlare - boka supersnabbt

Boka ännu snabbare och smidigare genom att integrera din webbshop med Shiplink. Importera automatiskt leveransuppgifter och annan information. Du kan lägga mer tid på företaget och mindre tid på att boka frakter. Börja med att skapa konto här.

Lägre priser på frakt för dig som medlem

Shiplink erbjuder redan från start konkurrenskraftiga priser för alla sina kunder. Är du medlem i Svensk Handel får du även upp till 12% rabatt.

Bli kund hos shiplink idag

Skapa ditt kostnadsfria företagskonto här och kontakta Shiplink: svenskhandel@shiplink.se eller 010-20 706 66, ange medlemsnummer för att aktivera dina rabatter.

Läs mer om några av våra frakttjänster

Vi kan allt om frakt och vi finns här för dig

Telefon: 010-20 706 66
Mail: svenskhandel@shiplink.se
Chat: shiplink.se

Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Shiplink är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Shiplink. Du kan läsa mer om hur Shiplink hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Publicerad: 2022.03.29 Senast uppdaterad: 2022.03.29