Hoppa till innehåll

Den 2 oktober 2024 kommer Darja Isaksson, generaldirektör på Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, att delta som en av talarna på Nordic Retail Summit. Darja är känd för sitt engagemang i Sveriges digitala transformation och innovationspolitik.

nrs-nyhet-jennifer.png
Darja Isaksson, generaldirektör på Vinnova

Hon kommer att berätta mer om hur teknologiska framsteg och innovativa affärsmodeller kan integreras i detaljhandeln, för att möta de utmaningarna som branschen står inför. Med en omfattande bakgrund inom både teknik och strategisk utveckling är Darja en av de mest lämpade personerna att ge insikter i hur handelssektorn kan ställa om genom innovation.

Darja Isakssons deltagande på Nordic Retail Summit bekräftar vikten av fortsatt fokus på innovation inom svenska handelsföretag.

Vi ser fram emot att ta del av Darjas värdefulla perspektiv på hur handeln kan fortsätta att vara en drivkraft för ekonomisk och miljömässig hållbarhet.
Sofia Larsen
vd, Svensk Handel

Deltagarna på Nordic Retail Summit kommer att få en unik möjlighet att höra från en av Sveriges främsta ledare inom innovation, samt möjligheten att nätverka och dela idéer med andra ledare inom näringslivet och politiken.

Vänta inte med att säkra din plats på höstens måste-evenemang för alla inom handeln. För Svensk Handels medlemmar finns dessutom ett fåtal biljetter utan kostnad.

Läs mer och boka dina biljetter redan i dag.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
almedalsgarderoben-troja-o-skor.png

Göteborgs Stadsmission och Cellbes laddar för Almedalsgarderoben

NyhetTill Almedalsgarderoben välkomnas Almedalsbesökare för att låna kläder och bli stylade. En fråga om hållbarhet för de medverkande företagen.
kungsgatan-stockholm.png

Miljözon klass 3 - hur berör det din verksamhet?

NyhetSvensk Handel och Visita överklagar Stockholm stads beslut om att införa Miljözon 3. Frågan har nationell bäring.
lastpallar-lager.jpg

Svensk Handel uppmanar Konsumentverket att agera mot Temu och Shein

NyhetSvensk Handel kommer alltid att stå upp för den fria konkurrensen - men en förutsättning är att den sker på lika villkor.
almedalsgarderoben-1718110830.png

Almedalsgarderoben - cirkulärt mode

NyhetMed hållbarhet som ledstjärna har Almedalsgarderoben blivit en återkommande och efterlängtad favorit under Almedalsveckan.
nrs-nyhet-jennifer.png

Darja Isaksson gästar Nordic Retail Summit

NyhetDarja Isaksson, generaldirektör på Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet gästar Nordic Retail Summit 2 oktober.
alice-mp.png

Inför EU-valet: Tre frågor till Alice Bah Kuhnke (MP)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
retail-awards_mgm2758.jpg

Rickard Lyko: "Lär mig nya saker om mitt ledarskap varje dag"

NyhetRickard Lyko, vd på Lyko, blev förra årets vinnare i den tunga kategorin Årets ledare.
almedalen-collage-3.png

Välkommen till Handelslandet Sverige i Almedalen

NyhetFörberedelserna inför Almedalen pågår för fullt. Svensk Handel presenterar Handelslandet Sverige.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.