Hoppa till innehåll

Ellos Group arbetar aktivt med hållbarhet och har som mål att att göra bästa möjliga produkt med minsta möjliga avtryck på miljö och människa. Almedalsgarderoben såg man som ett naturligt och självklart val att medverka till.

almedalsgarderoben-ellos.jpg

Allsidigt bidrag till Almedalsgarderoben

När Ellos valde plagg till garderoben var grundtanken att de skulle fungera i de sammanhang som besökarna befinner sig i. En garderob för några dagar i Almedalen helt enkelt; ett antal snygga blusar och toppar som man kan matcha med sin favoritbyxa eller kjol och en rosa kostym som är klassiskt snygg men ändå väcker lite uppmärksamhet. Till kvällen, en lite mer festlig klänning som gör avtryck på mingelpartyt.

Bohemiskt och romantiskt i sommar

Ellos tror starkt på en bohemisk, lätt romantisk trend med tydlig skandinavisk känsla. Enkelhet med fina detaljer. Mycket vitt och ljusa färger. Enkla, stickade klänningar i lätta sommarkvalitéer eller med volanger och spetsdetaljer i tunna material. Med en stor bredd på stilar och trender i sitt sortiment anser Ellos att de mest hållbara plaggen är de du älskar, oavsett rådande trend.

Hållbara beslut hela vägen från designbordet

Ellos Group strävar efter att göra medvetna val av material och produktionsprocesser för att minska företagets klimatpåverkan. Hållbarhetsarbetet börjar redan i designstadiet, där många beslut som fattas påverkar vilka konsekvenser företagets verksamhet får för människor och miljö. Som exempel arbetar man aktivt med återvinning och återanvändning av material som ersättning för nyproducerade material. Ett nära samarbete och systematiskt arbetssätt med företagets leverantörer bidrar också till att främja och bibehålla goda arbetsförhållanden, mänskliga rättigheter och miljöhänsyn i leverantörskedjan.

Ellos – en nordisk shoppingdestination

Ellos Group är en ledande nordisk shoppingdestination för heminredning och mode. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker företaget ständigt nya vägar i stort och smått och alltid med kunden i fokus. I nära relation med sina miljoner kunder utvecklas attraktiva erbjudanden för kvinnan mitt i livet, hennes familj och hem. Ellos Group har huvudkontor i Borås och är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos har ca 550 medarbetare och omsätter runt 3,4 miljarder SEK.

sh_almedalsgarderoben_symbol_yellow_rgb.png

Alla medverkande medlemsföretag i Almedalsgarderoben 2024:

  • Cellbes

  • Didriksson

  • Ellos

  • Eton

  • Gina Tricot

  • Göteborgs Stadsmission

  • H&M

  • Houdini

  • Kappahl

  • Lindex

  • Lyko

  • MQ Marqet

  • Science Park Borås

  • Sellpy

  • Södra/OnceMore

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
sakerhetsbilder-webb-1729088728.jpg

Fusk i självskanning och självutcheckning borde ses som bedrägeri

NyhetMaria Magnusson Olsson, försäljningschef på Ica Kvantum Stenungsund berättar om stöldrelaterade utmaningar gällande självbetjäningskassorna.
artikelbild-coop-webben.jpg

”Svårt att veta hur många stölder som sker i självbetjäningen”

NyhetHur kan man fortsätta utveckla självbetjäning i sin butik och samtidigt hantera den ökade risken för stölder?
ica-sjalvutcheckning.png

Stölder tvingar ICA-butik att stänga självutcheckningen

NyhetSjälvbetjäning ska göra det snabbt och enkelt att handla. Men ökade stölder leder till att butiker nu stänger självutcheckningen.
laddstolpe.png

Så påverkar krav på laddstolpar handeln

NyhetDen 1 januari 2025 träder de nya reglerna för laddstolpar i kraft, vilket kommer att påverka såväl företag som fastighetsägare inom handeln.
normal-vinnare-ra-24.png

Årets köpupplevelse är Normal

NyhetHur har Normal gjort för att ta hem det åtråvärda priset för Årets köpupplevelse på Retail Awards? Det har vi tagit reda på.
klattermusen-2.png

Snabbklättrare blev Årets tillväxtföretag

NyhetHur gör vinnaren av Årets tillväxtföretag för att hålla farten uppe? Friluftsmärket Klättermusen kammade hem priset Retail Awards 2024.
axelj.png

Axel Johnsons över 50 AI-projekt

NyhetInom Axel Johnsonkoncernen har digital transformation och AI länge legat högt på dagordningen. Nu pågår drygt 50 projekt med Generativ AI.
event-partners.jpg

Säkerhetserbjudande till medlemmar

NyhetSvensk Handel kan i samarbete med flera företag och organisationer erbjuda medlemmar möjligheter att förbättra sin kunskap och beredskap.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.