Hoppa till innehåll

Stiftelsens syfte är att befrämja handelns utveckling genom att stödja projekt med handelsföreningar, nätverk eller samverkansorganisation som bärare.

1-kopmannaforbundet-logo-liggande.png

Svensk Handel är en av 13 huvudmän i Svensk Handel Stiftelsen Köpmannaförbundet. Stiftelsen bildades i oktober 2009. Här förvaltas kapitalet från tidigare Köpmannaförbundets länsförbund. Svensk Handel Stiftelsen Köpmannaförbundet har som ändamål att ge bidrag till projekt och satsningar som har till syfte att främja handelns utveckling.

Bidrag till utvecklingsprojekt inom handeln kan sökas under två perioder per år. Ansökningar som kommer in före 31 mars får ett beslut på ansökan senast 31 maj. Den andra ansökningsperiodens sista dag är den 30 september och beslut lämnas då senast den 30 november.

Vill du veta mer om Svensk Handel Stiftelsen Köpmannaförbundet och om hur du kan ansöka om bidrag klicka här →

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.