Hoppa till innehåll

Svensk Handel utvecklar medlemservicen via olika dotterbolag och samverkar med branschförbund för att ge medlemsföretagen relevant service och information.

familj-kunder-i-kladbutik.jpg

Svensk Handels dotterbolag

Svensk Handel bedriver delar av sitt medlemserbjudande via dotterbolag. Det gör vi för att anpassa verksamheten till medlemsföretags efterfrågan och utveckla tjänster med bra medlemserbjudanden, exempelvis inom affärsjuridik, utbildning, med mera.

Svensk Handels branscher i samverkan

Svensk Handel arbetar för att erbjuda och utveckla fördelaktiga medlemsförmåner. Därför samverkar vi med utvalda branschföreningar som medlemsföretagen kan vända sig till i specifika branschfrågor. Det som är bra för handel generellt kan också utvecklas att bli särskilt anpassas för den specifika branschen.

Svensk Handels intresseverksamheter

Svensk Handel samarbetar med olika intresseverksamheter vars syfte är att medverka till att förbättra handelsföretagens och dess ägares villkor.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.