Varningslistan

Collectum Solutions

Varning!publicerat 2022-08-25

Företaget bakom

Observera! Dessa uppgifter är hämtade från fakturan och kan medvetet vara felaktiga.
Bolagsnamn
Collectum Solutions Ltd
Org.nummer
14151912
Adress
International House, 307 Cotton Exchange, Old Hall Street L3 9LQ Liverpool United Kingdom
Telefonnummer
Faxnummer
Bankgiro
5741-8691
Plusgiro
E-postadress
law@collectumsolution.com
Hemsida
https://www.collectumsolution.com

Tillvägagångssätt

Obs! Gäller inte Collectum AB

Företag som sedan tidigare har pågående ärenden med Förvaltningsel och Svensk El får nu meddelanden om betalningsföreläggande från Collectum Solutions Ltd. Betalningsmottagare är Energiservice & Juridik AB med organisationsnummer 559195-3376 och bankgironummer 5741-8691. I meddelandet står det att en ansökan har lämnats in till Kronofogdemyndigheten.
Många som har fått detta meddelande har tagit kontakt med Kronofogden för att sedan få till svar att det inte har kommit in något ärende från Collectum Solutions Ltd / Energiservice & Juridik AB.

Förvaltningsel och Svensk El har använt Energiservice & Juridik AB som betalningsmottagare även tidigare.

Om du känner dig vilseledd på ett sätt som du anser är bedrägligt så kan du bestrida meddelandet. Läs mer om hur du kan gå till väga här.

Efter att du har bestridit så kan du avvakta.
Om kravet trots allt skulle lämnas vidare till Kronofogden så kommer du att få ett meddelande från myndigheten. Du kan läsa mer om hur du hanterar det här.

Läs mer på:

Energimarknadsbyråns hemsida

Kronofogdens hemsida

Var uppmärksam på att du kan vara betalningsskyldig för den el som du har förbrukat Om ett bolag levererat el till dig, men priset måste då överensstämma med det avtal som ligger till grund för fakturan. Säkerställ att den som faktiskt levererar din el är ett företag som du litar på och att det pris du betalar är detsamma som ni kommit överens om.

Sök i varningslistan

VarningVar uppmärksam

Inget att visa

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.