Hoppa till innehåll

En ny medlemshubb från Svensk Handel i samarbete med några av Sveriges ledande varumärken inom området; Adyen, Juni, Nets, Swish. Du får lyssna på och träffa politiker, kvinnliga föreläsare och branschprofiler som delar med sig av inspiration och kunskap inom området. Women in Paytech är öppet för alla, kvinna som man.

women-in-paytech-ai.jpg

Detta ingår

  • En VIP-plats i hubben Women in Paytech. Öppen för alla, oavsett kön.

  • Tre fysiska frukostmöten per år - 28 november, 21 mars 2024 och 5 september 2024. 08:00 - 10:00, Regeringsgatan 60, Stockholm.

  • Du får träffa politiker, kvinnliga föreläsare och branschprofiler som delar med sig av inspiration och kunskap inom området.

  • Tillgång till exklusivt digitalt material som trendspaningar, fakta och kunskap från branschen. Du får också ta del av inspelat material och summering från träffarna med konkreta tips på hur det vi pratat om kan implementeras och appliceras i ditt företag.

  • Nätverkande och möjlighet att påverka delar av innehållet i hubben.

  • Träffa och ställ frågor till Svensk Handels expert på betalfrågor, Bengt Nilervall.

  • Frukost.

Villkor och kostnad

Kostnad 1 995 kr exkl. moms per år (faktura via e-post). Kostnadsfritt för Svensk Handels medlemmar. Eftersom intresset förväntas vara högt och antal platser är begränsat på första träffen, utgår en no-show-avgift på 500 kronor för medlemmar som inte dyker upp.  

Med reservation för ändringar. Du kan alltid ställa dina frågor till eleonor.dahlberg@svenskhandel.se

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.