Hoppa till innehåll

Women in Paytech

Gå med i hubben Women in Paytech! En mötesplats för dig med intresse för betalfrågor. Här får du ta del av inspiration och trender, fysiska frukostträffar och tillgång till exklusivt digitalt material. Women in Paytech är ett samarbete mellan Svensk Handel, Swish, Adyen, Nets, HUI och Juni. Kostnadsfritt för medlemmar i Svensk Handel.

Det här är Women in Paytech

Trailer från frukostträffen 11 april

Några röster om hubben

Träff 3 | 5 september

Hur optimerar man företaget att gå från cirkulär ekonomi till en hållbar affärsmodell utifrån sin roll inom paytech? 

Sophia Bendz är klar gäst till vår tredje träff! 

Sophia är partner på Berlin-baserade riskkapitalbolaget Cherry Ventures. Hon har en bakgrund från Spotify och Atomico samt mängder av ängelinvesteringar i ryggsäcken och har varit rådgivare till statsministern. Hon var en av de första anställda på streamingjätten Spotify där hon bland annat ansvarade för varumärke och marknadsföring.  

Sophia kommer att berätta vad hon tittar på i bolag hon ska investera i ur ett payment-perspektiv och vad man specifikt inom det här området behöver sikta mot för att företaget ska fortsätta vara relevant en lång tid framöver. Payment spelar en nyckelroll. 

Mer information kommer med nyheter om fler talare på träff 3! 

sophia-bendz.jpg
Bengt-Nilvervall-2.JPG
För att driva på utvecklingen behöver vi alla öka vår kunskap och dela erfarenheter. Women in Paytech är ett utmärkt initiativ för att höja kompetensen i branschen.
Bengt Nilervall, expert betalfrågor, Svensk Handel
wip-4.jpg

Gå med i hubben Women in Paytech

MedlemshubbSom medlem i hubben får du ta del av inspiration och trender, fysiska träffar och tillgång till exklusivt digitalt material.

Women in Paytech - detta ingår

Hubben syftar till att bidra med framåtlutade insikter och trender inom betalområdet. Ett sammanhang där du får ta del av och dela inspiration och erfarenheter tillsammans med andra professionella kollegor. Du behöver inte vara medlem i Svensk Handel för att haka på.

Läs mer om vad som ingår här
women-in-paytech-ai.jpg

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.