Hoppa till innehåll

Medlemmar berättar: "Det är en trygghet att alltid ha någon som kämpar för en"

Winston&Elle är medlemmar i Svensk Handel sedan 2016. Vi har träffat Jessica Raynee, en av grundarna.

jessica-winston-elle.jpg
I de stunder då vi behöver hjälp, kan vi få det fort och det är en trygghet. Vårt medlemskap bidrar ju till helheten, och ju fler aktiva medlemmar, desto bättre arbete kan Svensk Handel göra.
Jessica Rayneé
grundare och ägare till Winston&Elle

2018 vann Winston&Elle Årets Butik på Svensk Handels glammigaste event, Retail Awards. Idag driver Jessica tillsammans med maken Daniel, förutom den första butiken i Sundbyberg, en outlet i samma område samt butiken på Götgatan på Söder i Stockholm. Jessica lyfter medlemskapet i Svensk Handel som en stark bidragande faktor till att själv kunna fokusera på det hon och maken är bäst på; sin egen affär, butikerna och alla kundmöten.

Det är viktigt att ha en partner som kan branschen och som förstår precis hur min vardag ser ut. När jag vet att jag kan få hjälp med avtal, hyresfrågor, säkerhet och konsumenträtt så blir jag lugn och kan koncentrera mig på det jag är bra på. Dessutom är Svensk Handel ett ovärderligt stöd i tuffare tider, en aktör som kommer ut på ett större vis i media och också kan förklara den enkla matematiken om hur det är, hur situationen ser ut.

Jessicas fyra främsta skäl till att vara medlem: 

  • Snabb hjälp, råd och stöd i vardagen.

  • Tryggheten i att handelns frågor drivs av en stor aktör som förstår branschen.

  • Kompetenshöjande kurser och webbinarier.

  • Medlemsförmåner som kapar kostnader.

› Inte medlem än? Till medlemsförfrågan

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.