Hoppa till innehåll

Medlemmar berättar: "Det är viktigt att ha en partner som kan branschen"

Varför betalar du fakturan? Vi frågade två av våra medlemmar varför de väljer att vara med i Svensk Handel. Så här säger Jessica Raynee, en av grundarna till Winston & Elle.

ca0476eabda04ff2bb0afad7cffe2991.jpg

Det är viktigt att ha en partner som kan branschen och som förstår precis hur min vardag ser ut. När jag vet att jag kan få hjälp med avtal, hyresfrågor, säkerhet och konsumenträtt så blir jag lugn och kan koncentrera mig på det jag är bra på.

Uppskattar alla bra kurser 

En annan sak jag verkligen uppskattar är alla bra kurser och seminarier som finns och som dessutom hålls på tider som funkar för mig som butiksägare. På så vis kan jag lära mig en massa nytt och hålla mig uppdaterad om det senaste inom retail och vi blir en ännu bättre aktör.

Man får mycket genom medlemskapet

När jag förstod hur mycket man får genom medlemskapet i Svensk Handel bestämde jag mig direkt för att gå med. Vi har varit medlemmar i tre år nu och jag ångrar det inte en sekund.

› Inte medlem än? Till medlemsförfrågan

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.