Hoppa till innehåll

Medlemmar berättar: "Alla vet ju vad en jurist kostar"

Kostnadsbesparingar, expertis och rådgivning lyfter Urban Bike Wear som de främsta skälen till att vara medlem i Svensk Handel.

johan-karlsson-urban-bike-wear-startsidan.jpg

För oss småföretagare gäller samma lagar och regler som för för storföretagen. Men till skillnad från dem har vi varken HR-avdelning eller jurister som håller koll på allt när det gäller arbetslagstiftning och avtal.

Tillgång till både experter och rådgivning

Tack vare medlemskapet i Svensk Handel har jag tillgång till både expertis och rådgivning. Deras jurister och experter på exempelvis arbetsrätt jobbar för mig och det är värt mycket! Alla vet ju vad en jurist på stan kostar, men det är också skönt att veta att om någonting händer så får jag den bästa tänkbara hjälpen.

Det är skönt att veta att om något händer, så får jag den bästa tänkbara hjälpen 

Har tjänat på medlemskapet

Dessutom har jag tjänat in en månadslön på att teckna medlemsavtal för kortinlösen med Nets, så medlemskapet är verkligen en god affär för mig.

› Inte medlem än? Till medlemsförfrågan

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.