Hoppa till innehåll

Charlotte Nordén, vd på Cellbes berättar om vikten av medlemskapet i Svensk Handel.

charlotte-norden-16-9.png
Charlotte Nordén, vd Cellbes

För oss är det en självklarhet att vara medlem i Svensk Handel. Som medelstort företag kan man inte ha spetskompetens inom alla områden och då är det fantastiskt bra att ha Svensk Handel att kontakta. Det kan gälla allt ifrån konsumenträtt, till dataskyddsfrågor och arbetsrätt. Jag skulle säga att det är en trygghet för oss att alltid veta att vi både kan läsa på hemsidan, men också att kunna ta direktkontakt för att få svar på och hjälp med olika frågor.


Vi har till exempel haft mycket bra hjälp i att tolka den nya dataskyddförordningen och anpassa vår verksamhet efter förändringarna i prisinformationslagen.

Som modehandlare med eget varumärke så är det också positivt att Svensk Handel är med och påverkar både svensk och europeisk lagstiftning.
Charlotte Nordén
vd, Cellbes

På den alltmer tuffa internationella marknaden så behöver vi stärka svenska handlares konkurrenskraft och jag tycker att Svensk Handel gör ett fantastiskt jobb som navet mellan samhälle, politiker och företag.

Cellbes fyra främsta skäl till att vara medlem:

  • Tryggheten i att hitta bra information på webben, men också direktkontakten kring olika frågor i vardagen.

  • Påverkansarbetet i både svensk och europeisk lagstiftning.

  • Hjälp att tolka och anpassa verksamheten efter ny lagstiftning.  

  • Svensk Handel är navet mellan samhälle, politiker och företag.

     Inte medlem än? Ta reda på mer!

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.