Hoppa till innehåll

Markera den 2 oktober i kalendern och gör dig redo för en oförglömlig kväll på Berns i hjärtat av Stockholm. Nu står det klart att Måns Zelmerlöw står på scen under Retail Awards och förgyller kvällen. Detta vill du inte missa!

mans-zelmerlov.png

Sedan 2008 har Svensk Handel varit värd för branschens mest glamorösa och efterlängtade festkväll, Retail Awards. Galan där vi hyllar och belönar några av handelns mest lysande stjärnor som genom sitt engagemang lyfter, utvecklar och driver branschen framåt. Retail Awards är också ett tillfälle att inspireras av branschens främsta pionjärer och innovatörer. Sedan starten har denna gala blivit ett strålande tillfälle att lyfta fram och hylla de människor och företag som verkligen gör skillnad.

En expertjury kommer, efter ett noggrant arbete, att utse vinnare i totalt nio olika kategorier. Vinnarna kommer att representera bredden och den mångfald som finns inom handeln i Sverige. Priset är en hyllning till både individer och företag som har gjort något extraordinärt för handeln och dess utveckling.

Årets artist: Måns Zelmerlöw

Vi kan redan nu utlova att kvällen kommer att bli något utöver det vanliga. Galakvällen inleds med en fördrink, för att sedan fortsätta med en fantastisk middag och en glittrig och spännande prisutdelning. Kvällen toppas av ett liveframträdande från ingen mindre än Måns Zelmerlöw, en av Sveriges mest framstående artister.

Måns Zelmerlöw behöver ingen närmare presentation. Som artist har han bland annat deltagit i Idol, Let's Dance, Melodifestivalen och Så ska det låta. Han vann Eurovision Song Contest 2015 med låten "Heroes". Han har varit programledare för Sommarkrysset och Allsång på Skansen, och dessutom programlett både den svenska Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.

Vi vågar utlova att detta kommer att bli en kväll utöver det vanliga. Glöm inte att boka plats för dig och dina kollegor redan idag och, var med och fira handelns stora stunder tillsammans med oss på Retail Awards 2024!

Nu släpps biljetterna! Boka din plats.

Samma dag: Nordic Retail Summit

Missa inte heller Nordic Retail Summit som äger rum samma dag som Retail Awards. En dag där näringslivets företrädare, beslutsfattare och politiker på Stockholm Waterfront Congress Centre samlas, för att diskutera några av de mest brännande frågorna inom handeln - hållbarhet, säkerhet och AI.

Läs allt om Nordic Retail Summit

Vi ses den 2 oktober!

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
charlie-weimers.png

Inför EU-valet: Tre frågor till Charlie Weimers (SD)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
alice-teodorescu-mawe.png

Inför EU-valet: Tre frågor till Alice Teodorescu Måwe (KD)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
ordforandepriset-2024.jpg

Årets vinnare av Ordförandepriset 2024

NyhetSvensk Handel delar sedan 2014 ut pris till mycket lovande handelsstudenter. Årets vinnare är Alice Nylund och Sandra Jansson.
mans-zelmerlov.png

Säkra din plats på handelns mest festliga gala 2 oktober!

NyhetGör dig redo för en oförglömlig kväll på Berns den 2 oktober. Måns Zelmerlöw står på scen under Retail Awards och förgyller galakvällen.
eu-1715158369.png

Due Diligence och Forced Labour antagna i EU-parlamentet

NyhetDe två lagstiftningarna är nu antagna i EU-parlamentet. Svensk Handel berättar mer om vad som gäller.
eu-webbinarium-webb.jpg

Webbinarium: Hur ska företagen hantera EU:s hållbarhetslagstiftning?

NyhetSvensk Handel bjuder in till webbinarium som är inriktat på att förklara och reda ut centrala aspekter av den kommande EU-lagstiftningen.
nrs-fyra-forsta-namnen.jpg

Nordic Retail Summit samlar näringsliv och politik den 2 oktober

NyhetNäringslivets företrädare, beslutsfattare och politiker samlas för att diskutera hållbarhet, säkerhet och AI.
martina-reportage.jpg

Häng med till Svensk Handel i Bryssel

NyhetMartina Elfgren, chef för Svensk Handels Brysselkontor, ger oss en uppdatering på vad som är aktuellt i Bryssel just nu.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.