Hoppa till innehåll

Den 16 maj samlas branschens ledare och beslutsfattare vid Svensk Handels årliga stämma. Det är ett viktigt tillfälle för alla medlemsföretag att vara med och påverka organisationens inriktning.

save-the-date-stamman-(1920-x-1080-px)-(1).png
Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

Påverkan och nätverkande

Din medverkan är inte bara en chans att utöva din rösträtt, utan också en unik möjlighet att dela insikter, erfarenheter och bästa praxis med likasinnade ledare inom handeln. Som ombud har du en betydande röst i viktiga beslut som formar vår bransch. Dessutom erbjuder årsstämman en utmärkt plattform för att nätverka, skapa nya kontakter och stärka befintliga relationer.

Gästtalare vid stämman

I år välkomnar vi Arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson till stämman. Han kommer att dela med sig av sina tankar kring regeringens arbetsmarknadspolitik och handelns vitala bidrag till ekonomin och sysselsättningen.

Plats och deltagande

Vi håller till på IVA Konferenscenter i Stockholm. Som stämmoombud har du en framträdande roll och möjligheten att lägga fram motioner inför stämman och rösträtt vid stämman.

Vi ser fram emot din närvaro vid Svensk Handels årsstämma, där din röst och ditt engagemang bidrar till att stärka och forma vår branschs framtid.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
_59a3839_sh_women-paytech-11april_webb.jpg

Women in Paytech - temat självledarskap fyllde andra träffen

NyhetEtt 50-tal personer i hubben kom till uppdukat bord med såväl frukost som inspiration och lärdomar att ta med sig hem.
eu-val-2024.png

Svensk Handels visioner inför EU-valet 2024

NyhetInför EU-valet 2024 presenterar Svensk Handel ett valmanifest med prioriterade frågor för handeln.
johan-pehrson.png

4 frågor om handel till Johan Pehrson

NyhetVi ställde fyra frågor till Arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson som gästtalar vid Svensk Handels årsstämma.
karin-karlsbo-webb.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Karin Karlsbro (L)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
pris-eller-hallbarhet-jacka.png

Vad prioriterar konsumenten? Hållbarhet, kvalitet eller pris?

NyhetNär det ekonomiska läget nu tycks ljusna något, prioriterar konsumenten hållbarhet högre. Men pris är fortfarande avgörande för många.
man-med-dator.jpg

Tillgänglighetsdirektivet – så anpassar du din verksamhet

NyhetDriver du ett företag inom EU med fler än tio anställda? Vi ger råd om hur du anpassar din verksamhet enligt tillgänglighetsdirektivet.
lek-med-hund-inomhus.jpg

Produktsäkerhetsansvar – så kommer du igång

NyhetHar du koll på ditt ansvar för produktsäkerhet? Svensk Handel guidar dig rätt.
ramadan.png

Ramadan och Eid al-fitr 2024

NyhetRamadan är den heligaste tiden på året för muslimer runt om i världen. Handeln förbereder sig nu inför högtiden.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.