Hoppa till innehåll

Ett femtiotal kvinnor och män samlades för en första frukostträff under tisdagsmorgonen den 28 november i Svensk Handels hus i Stockholm. Det spreds snabbt en varm och inkluderande stämning när deltagarna möttes av ett hav med tända ljus, en DJ som spelade musik och uppdukad frukost.

wip-1.jpg
Sofia Larsen, vd på Svensk Handel inledningstalar

Programmet inleddes av finansminister Elisabeth Svantesson och Svensk Handels vd, Sofia Larsen. Temat för dagen var Integrering av AI inom betallösningar - användningen av AI för att förbättra kundupplevelse och betalningsprocesser i butik och e-handel. Sofia Norén Sundström, Co-founder av Handelsforskarna pratade i en session om hur ChatGPT vill transformera betalningar och i ett efterföljande panelsamtal, modererat av Eleonor Dahlberg, partneransvarig på Svensk Handel, gav representanter från Swish, Adyen, Nets och Juni inspiration och sina insikter utifrån temat.

wip-2.jpg
wip-4.jpg
wip-3.jpg

Om Women in Paytech

Hubben Women in Paytech lyfter upp kvinnliga ledare inom paytech och är till för dig, både män och kvinnor, som letar efter professionella kollegor inom betallösningar med samma utmaningar som du, i en lärande, kompetensutvecklande och inspirerande kontext. Och man behöver inte vara medlem i Svensk Handel för att haka på. Som medlem får du utöver möjligheten att delta på de fysiska träffarna, exklusiv tillgång till inspelat och digitalt material som inspirerar och stärker din kunskap, och konkreta tips på hur du kan implementera eller addera nya tanke- och arbetssätt i ditt företag.

Women in Paytech är ett samarbete mellan Svensk Handel, Swish, Nets, Adyen och Juni. Medlemskapet i hubben är kostnadsfritt för Svensk Handels medlemmar, övriga betalar 1 995 kr/år. Kommande fysiska träffar är planerade till den 21 mars och 5 september. Anmälan är bindande. En no show-avgift på 500 kr tas ut för Svensk Handels medlemmar som är anmälda men inte dyker upp på de fysiska träffarna.

En del av Svensk Handels vision

Svensk Handel har en tydlig vision – vi ska vara en positiv samhällskraft som skapar förutsättningar för handelns företag och därmed för dig som jobbar där, att nå sin fulla potential. Women in Paytech är en del i att jobba mot den visionen. Syftet är att stärka handelns konkurrenskraft, synliggöra branschens innovationskraft och samtidigt möta handelns behov av stöd och rådgivning i vardagen – den här gången kring just betallösningar.

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
tvattmaskiner.jpg

EU:s Right to repair antagen i EU-parlamentet

NyhetDen 23 april 2024 antog EU-parlamentet direktivet om Right to repair.
riksdagsseminarium-17-april.png

Sänkt moms på second hand debatterades på riksdagsseminarium

NyhetSvensk Handel ledde samtalet i ett välbesökt seminarium i Riksdagen på temat: Hur kan momslagstiftningen stärka den cirkulära ekonomin?
eu---enrico-letta.png

Ny rapport om EU:s inre marknad och dess geopolitiska roll

NyhetItaliens tidigare premiärminister har tagit fram en rapport som utforskar den inre marknadens betydelse och framtid.
statistik-fakta.jpg

Ljusare ekonomisk framtid väntas stärka hushållens köpkraft

NyhetSom medlem kan du logga in och ta del av Svensk Handels rapport Handelskonjunkturen.
svenska-sedlar-mynt.jpg

Kontanter är samhällsviktigt – men vem ska betala för dem?

NyhetFrågan om kontanter är samhällsviktig, men för handelns företag skulle en tvingande kontanthantering innebära stora kostnader.
eu-emma.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Emma Wiesner (C)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
eu-evin.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Evin Incir (S)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
eu-arba.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Arba Kokalari (M)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.