Hoppa till innehåll

Ett femtiotal kvinnor och män samlades för en första frukostträff under tisdagsmorgonen den 28 november i Svensk Handels hus i Stockholm. Det spreds snabbt en varm och inkluderande stämning när deltagarna möttes av ett hav med tända ljus, en DJ som spelade musik och uppdukad frukost.

wip-1.jpg
Sofia Larsen, vd på Svensk Handel inledningstalar

Programmet inleddes av finansminister Elisabeth Svantesson och Svensk Handels vd, Sofia Larsen. Temat för dagen var Integrering av AI inom betallösningar - användningen av AI för att förbättra kundupplevelse och betalningsprocesser i butik och e-handel. Sofia Norén Sundström, Co-founder av Handelsforskarna pratade i en session om hur ChatGPT vill transformera betalningar och i ett efterföljande panelsamtal, modererat av Eleonor Dahlberg, partneransvarig på Svensk Handel, gav representanter från Swish, Adyen, Nets och Juni inspiration och sina insikter utifrån temat.

wip-2.jpg
wip-4.jpg
wip-3.jpg

Om Women in Paytech

Hubben Women in Paytech lyfter upp kvinnliga ledare inom paytech och är till för dig, både män och kvinnor, som letar efter professionella kollegor inom betallösningar med samma utmaningar som du, i en lärande, kompetensutvecklande och inspirerande kontext. Och man behöver inte vara medlem i Svensk Handel för att haka på. Som medlem får du utöver möjligheten att delta på de fysiska träffarna, exklusiv tillgång till inspelat och digitalt material som inspirerar och stärker din kunskap, och konkreta tips på hur du kan implementera eller addera nya tanke- och arbetssätt i ditt företag.

Women in Paytech är ett samarbete mellan Svensk Handel, Swish, Nets, Adyen och Juni. Medlemskapet i hubben är kostnadsfritt för Svensk Handels medlemmar, övriga betalar 1 995 kr/år. Kommande fysiska träffar är planerade till den 21 mars och 5 september. Anmälan är bindande. En no show-avgift på 500 kr tas ut för Svensk Handels medlemmar som är anmälda men inte dyker upp på de fysiska träffarna.

En del av Svensk Handels vision

Svensk Handel har en tydlig vision – vi ska vara en positiv samhällskraft som skapar förutsättningar för handelns företag och därmed för dig som jobbar där, att nå sin fulla potential. Women in paytech är en del i att jobba mot den visionen. Syftet är att stärka handelns konkurrenskraft, synliggöra branschens innovationskraft och samtidigt möta handelns behov av stöd och rådgivning i vardagen – den här gången kring just betallösningar.

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
ung-medarbetare.jpg

Hjälp oss att säkra handelns framtida kompetensbehov

NyhetDet nya Försäljnings- och Serviceprogrammet på gymnasiet lockar många. Nu behövs lokala programråd med företag från branschen.
webbinarium-kepsar.png

E-handelsåret 2023 - och framtiden

NyhetE-handel där varorna har lägre pris påverkades något mindre under det tuffa 2023 än sällanköpshandeln. Möt e-handlaren som klarade sig bra.
nrs-2024-logotyp.png

Save the date: Upplev framtidens handel på Nordic Retail Summit

NyhetI år kretsar programmet kring tre heta områden: Hållbarhetslagstiftning, säkerhet och AI.
hand-med-telefon-e-handel.png

Internationell e-handel: Expansion med utmaningar

NyhetE-handel utanför Sveriges gränser ökar och står nu för 17% av marknaden.
trendspaning-per-ljungberg-2-play-1708937132.png

Trendspaning: Vart är vi på väg?

NyhetSvensk Handels Per Ljungberg delar insikter inför årets D-Congress – på temat Innovation for Impact.
kvinna-faktura-900x280.jpg

Uppdatering angående ”Late Payment Regulation”

NyhetDiskussioner kring EU-kommissionens förslag om reglering av betalningstider pågår för fullt i Bryssel. Här är en sammanfattning av läget.
100-listan-(3).jpg

100 profiler som gör handeln mer hållbar

NyhetDe är ledare, entreprenörer, hållbarhetschefer och eldsjälar. 100 profiler som jobbar hårt för att handeln ska bli mer hållbar.
webbinarium-ehandel-summering.png

4 inspirerande tips inför e-handelsåret 2024

NyhetPaul Fischbein, Revolution Race och Monika Magnusson, Apotek Hjärtat delar sina bästa e-handelstips.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.