Hoppa till innehåll

Kapningar av webbplatser och bedragare på nätet förstör för seriösa handelsföretag. Re-lanseringen av Svensk Handels certifiering “Trygg E-handel” ger en trygg kvalitetsstämpel, vilket Apoteket kan vittna om.

apoteket-meijer.png

En certifiering med Trygg E-handel ger både e-handelsföretag och kunder en kvalitetsstämpel som symboliserar trygghet. På Apoteket ser man också en koppling mellan certifieringen  och bättre försäljning.  

Trygga kunder bygger förtroende och stärker därmed köpupplevelse hos oss. Det är en viktig faktor som påverkat vår försäljning positivt. 
Mikael Meijer
Affärschef inom e-handel på Apoteket 

Trygg E-handel hjälper e-handlare att nå sin fulla potential   

Den 29 januari i år re-lanserade Svensk Handel certifieringen “Trygg E-handel”. Den välkända symbolen visar att det är en seriös aktör du som konsument handlar av.  

I dagens läge med bedrägerier, kapningar av webbplatser och annan kriminell aktivitet på nätet ser Svensk Handel ett ökat behov av trygga handelsplatser. Förutom en tydlig stämpel på att bolaget är certifierat, och därmed en trygg plats för såväl konsumenter som handlare, får den som är certifierad av Trygg E-handel också värdefullt stöd i form av bland annat webbinarier och checklistor.  

En trygg plats ger positiv påverkan på flera sätt 

Apoteket är ett av många bolag som har certifieringen “Trygg E-handel”, och där menar man att certifieringen innebär trygghet för både bolaget och kunderna.  

Certifieringen kommer in som en bra extern granskning och garant för trygga köp. Vi ser såklart positivt på att alla aktörer strävar efter att göra sin e-handel så trygg och säker som möjligt för kunden. 
Mikael Meijer
Affärschef inom e-handel på Apoteket 
1920x1080_tagline2.png

Om Svensk Handel och certifieringen Trygg E-handel

Svensk Handel är branschorganisationen som driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Vi arbetar med att förbättra villkoren för handelsföretagen i Sverige. Certifieringen Trygg E-handel har i år re-lanserats för att hjälpa e-handlare att nå sin fulla potential och skapa trygghet.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
ung-medarbetare.jpg

Hjälp oss att säkra handelns framtida kompetensbehov

NyhetDet nya Försäljnings- och Serviceprogrammet på gymnasiet lockar många. Nu behövs lokala programråd med företag från branschen.
webbinarium-kepsar.png

E-handelsåret 2023 - och framtiden

NyhetE-handel där varorna har lägre pris påverkades något mindre under det tuffa 2023 än sällanköpshandeln. Möt e-handlaren som klarade sig bra.
nrs-2024-logotyp.png

Save the date: Upplev framtidens handel på Nordic Retail Summit

NyhetI år kretsar programmet kring tre heta områden: Hållbarhetslagstiftning, säkerhet och AI.
hand-med-telefon-e-handel.png

Internationell e-handel: Expansion med utmaningar

NyhetE-handel utanför Sveriges gränser ökar och står nu för 17% av marknaden.
trendspaning-per-ljungberg-2-play-1708937132.png

Trendspaning: Vart är vi på väg?

NyhetSvensk Handels Per Ljungberg delar insikter inför årets D-Congress – på temat Innovation for Impact.
kvinna-faktura-900x280.jpg

Uppdatering angående ”Late Payment Regulation”

NyhetDiskussioner kring EU-kommissionens förslag om reglering av betalningstider pågår för fullt i Bryssel. Här är en sammanfattning av läget.
100-listan-(3).jpg

100 profiler som gör handeln mer hållbar

NyhetDe är ledare, entreprenörer, hållbarhetschefer och eldsjälar. 100 profiler som jobbar hårt för att handeln ska bli mer hållbar.
webbinarium-ehandel-summering.png

4 inspirerande tips inför e-handelsåret 2024

NyhetPaul Fischbein, Revolution Race och Monika Magnusson, Apotek Hjärtat delar sina bästa e-handelstips.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.