Hoppa till innehåll

Kapningar av webbplatser och bedragare på nätet förstör för seriösa handelsföretag. Re-lanseringen av Svensk Handels certifiering “Trygg E-handel” ger en trygg kvalitetsstämpel, vilket Apoteket kan vittna om.

apoteket-meijer.png

En certifiering med Trygg E-handel ger både e-handelsföretag och kunder en kvalitetsstämpel som symboliserar trygghet. På Apoteket ser man också en koppling mellan certifieringen  och bättre försäljning.  

Trygga kunder bygger förtroende och stärker därmed köpupplevelse hos oss. Det är en viktig faktor som påverkat vår försäljning positivt. 
Mikael Meijer
Affärschef inom e-handel på Apoteket 

Trygg E-handel hjälper e-handlare att nå sin fulla potential   

Den 29 januari i år re-lanserade Svensk Handel certifieringen “Trygg E-handel”. Den välkända symbolen visar att det är en seriös aktör du som konsument handlar av.  

I dagens läge med bedrägerier, kapningar av webbplatser och annan kriminell aktivitet på nätet ser Svensk Handel ett ökat behov av trygga handelsplatser. Förutom en tydlig stämpel på att bolaget är certifierat, och därmed en trygg plats för såväl konsumenter som handlare, får den som är certifierad av Trygg E-handel också värdefullt stöd i form av bland annat webbinarier och checklistor.  

En trygg plats ger positiv påverkan på flera sätt 

Apoteket är ett av många bolag som har certifieringen “Trygg E-handel”, och där menar man att certifieringen innebär trygghet för både bolaget och kunderna.  

Certifieringen kommer in som en bra extern granskning och garant för trygga köp. Vi ser såklart positivt på att alla aktörer strävar efter att göra sin e-handel så trygg och säker som möjligt för kunden. 
Mikael Meijer
Affärschef inom e-handel på Apoteket 
1920x1080_tagline2.png

Om Svensk Handel och certifieringen Trygg E-handel

Svensk Handel är branschorganisationen som driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Vi arbetar med att förbättra villkoren för handelsföretagen i Sverige. Certifieringen Trygg E-handel har i år re-lanserats för att hjälpa e-handlare att nå sin fulla potential och skapa trygghet.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
eu-flaggan.jpg

Viktig information om Right to Repair

NyhetI samband med att Right to Repair publicerats i EU:s officiella tidning, så är nästa steg nu att direktivet ska implementeras i svensk rätt.
organiserad-brottslighet.jpg

Skydda ditt företag mot organiserad brottslighet - så gör du

NyhetOrganiserad brottslighet kan innebära stor ekonomisk skada samt otrygghet för dig som handlare. Svensk Handel guidar dig rätt.
lantliv-(1).jpg

Svensk Handel besöker Lantliv Inredning i Leksand

NyhetHandelslandet Sverige sträcker sig från Kiruna i norr till Ystad i söder. Svensk Handel besökte Lantliv Inredning i Leksand för ett samtal.
almedalsnyhet.png

Handelns frågor lyftes i Almedalen: ”Kunskapen för låg”

NyhetI Handelslandet Sverige i Almedalen satte Svensk Handel handelns frågor högt på den politiska agendan.
almedalsgarderoben-ellos.jpg

Ellos: ”De mest hållbara plaggen är de du älskar att bära”

NyhetEllos ser Almedalsgarderoben som en bra ögonöppnare för hur kläder kan komma till användning på fler än ett sätt.
sellpy1.png

Sellpy vill göra det lättare att välja cirkulärt

NyhetSellpy's unika tjänst online och i appen möjliggör för alla att konsumera på ett mer cirkulärt sätt. Sellpy medverkade i Almedalsgarderoben.
stoldrapport-nyhet.png

Röster från handeln - så påverkar brotten våra företag

NyhetI Svensk Handels rapport "Stölder och brottslighet i handeln 2024" vittnar några röster om hur brotten påverkar deras verksamhet.
nrs-2024-(webben)-(5).png

Hållbarhet, säkerhet och AI formar handelns framtid

NyhetÅrets teman på Nordic Retail Summit 2 oktober är hållbarhet, säkerhet och AI. Biljetter finns att köpa nu.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.