Hoppa till innehåll

Maya Delorez säljer kläder och utrustning för ridsport. Genom att dela kundernas egenproducerade material i sina sociala kanaler är kunderna med och bygger varumärket, företaget lär känna sin målgrupp och kan på så sätt arbeta kundcentrerat.

maya-d-16-9.jpg

Att bygga, utveckla och stärka sitt community är något som Maya Delorez har prioriterat sedan dag ett genom att uppmuntra kunderna att dela med sig av sina upplevelser. Utbytet ger mervärde åt både företaget och kunden, bland annat när det gäller utvecklingen av såväl enskilda produkter som sortimentet i sin helhet. I och med att det är kunderna som köper och använder produkterna är communityt en stor tillgång i utvecklingen av Maya Delorez erbjudande.

Ambitionen är att våra flöden ska spegla alla oss som är en del av Maya Delorez, vilket inkluderar allt från kunder och teamryttare till medarbetare. Som företag är vi också lyhörda och bjuder in till samtal med vår målgrupp för att kunna förbättra produkter och erbjudanden
Amanda Jacobsson
Communications Manager, Maya Delorez

Intresset för ridsport genomsyrar hela verksamheten hos Maya Delorez. Nästan alla som jobbar på företaget har en anknytning till ridning, vilket bidrar till att de känner sin målgrupp mycket väl. Detta leder i sin tur till att interaktionen mellan Maya Delorez och kunderna blir naturlig och okonstlad.

- Hemsidan och våra kanaler ska vara mer än bara ett ställe kunden vänder sig till för att handla ridkläder. Maya Delorez ska vara en mötesplats och en kunskapsbank och ett ställe att vända sig till för inspiration.

Maya Delorez vänder sig till såväl den unga ridskoleryttaren som den elitsatsande atleten. Maya Delorez arbetar med samarbetspartners som utövar sporten på olika nivåer för att spegla den breda målgruppen och på så sätt lyfta profiler som känns nära kunden och som kunden kan relatera till.

Vi har ett lojalt community som växer sig allt större. Vi vill uppmuntra till deltagande, det är de engagerade kunderna som driver varumärket framåt och bidrar till varumärkets utveckling tillsammans med oss. Kunder köper inte bara våra produkter utan bidrar till spridning och rekommendationer av varumärket. Vårt community är oerhört viktigt för oss
Amanda Jacobsson
Communications Manager

Du har läst en inspirerande artikel från kapitlet Generation Z (sid 32 - 51) i Svensk Handels rapport, Läget i handeln 2023. Ladda gärna ner hela rapporten.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.