Hoppa till innehåll

Mötesplatsen för den svenska e-handeln är tillbaka – bättre än någonsin

Den 8 – 9 mars 2023 är D-Congress tillbaka med flera nyheter som gör mötesplatsen ännu bättre! Det kommer finnas mer tid för nätverkande, vi har sju scener, fler än hundra talare, en fullbokad partnerutställning och Sveriges främsta e-handelspoddar på plats. Temat som ligger helt rätt i tiden: Profitable Creativity – the ability to apply creative thinking to drive better results.

dcongress-bakgrundsbild-logotyp.jpg

Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Tidigare sanningar och strategier verkar inte längre gälla. Utöver kraftig tillväxt förväntas du även leverera god lönsamhet. Du måste vara mer kreativ än någonsin tidigare; i dina val av försäljningskanaler, i utvecklingen av din affärsmodell, i hur du engagerar dina kunder och i ditt ledarskap. Innovation och kreativitet är och kommer fortsätta vara avgörande för ökad tillväxt.

D-Congress blir ett tvådagarsevent

Vi bjuder på ett kanonprogram i Kongresshallen. Här kommer bland annat Bank Bergström, vd Nordic Nest, Susanne Holmström, vd Net On Net och Madelene Törnblom, grundare och vd Maya Delorez samtala om vilket ledarskap som krävs vid kraftig tillväxt och en alltmer osäker omvärld. Eftermiddagen består av ytterligare 6 sessioner med talare av samma kaliber och avslutas med välkomstmingel från 17.30.

Sju scener 9 mars

Kongresshallen inleds med underhållning som du inte kommer vilja missa. Brian Solis är där, kanske det främsta namnet vi någonsin lockat till D-Congress. Tack till vår partner Salesforce för det. Grundarna av Asket, Axel Arigato och Lyko, de tre företag vi nominerat till D-Award, intervjuas på scen. Paul Fischbein och Sandra Gadd samtalar om hur du både når kraftig tillväxt och god lönsamhet. Och så stänger vi även 2023 D-Congress i Kongresshallen med Jason Diakité alias Timbuktu som håller föredrag och uppträder.

D-Congress Dinner Party

En mycket viktig del av D-Congress är det avslutande D-Congress Dinner Party. Öppning av middagen blir magnifik. Vi delar ut D-Award till årets bästa e-handelsföretag och årets bästa leverantör. Nytt för i år är också att vi avslutar middagen med ett scenframträdande av Timbuktu innan det är dags för efterfest!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, följ oss på LinkedIn och kolla in löpande på sajt så missar du ingenting. Vi ses på Svenska Mässan i Göteborg den 8 mars!

dcongress.se >

per-ljungberg.jpg

Per Ljungberg

Chief Innovation Officer

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
almedalsgarderoben-troja-o-skor.png

Göteborgs Stadsmission och Cellbes laddar för Almedalsgarderoben

NyhetTill Almedalsgarderoben välkomnas Almedalsbesökare för att låna kläder och bli stylade. En fråga om hållbarhet för de medverkande företagen.
kungsgatan-stockholm.png

Miljözon klass 3 - hur berör det din verksamhet?

NyhetSvensk Handel och Visita överklagar Stockholm stads beslut om att införa Miljözon 3. Frågan har nationell bäring.
lastpallar-lager.jpg

Svensk Handel uppmanar Konsumentverket att agera mot Temu och Shein

NyhetSvensk Handel kommer alltid att stå upp för den fria konkurrensen - men en förutsättning är att den sker på lika villkor.
almedalsgarderoben-1718110830.png

Almedalsgarderoben - cirkulärt mode

NyhetMed hållbarhet som ledstjärna har Almedalsgarderoben blivit en återkommande och efterlängtad favorit under Almedalsveckan.
nrs-nyhet-jennifer.png

Darja Isaksson gästar Nordic Retail Summit

NyhetDarja Isaksson, generaldirektör på Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet gästar Nordic Retail Summit 2 oktober.
alice-mp.png

Inför EU-valet: Tre frågor till Alice Bah Kuhnke (MP)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
retail-awards_mgm2758.jpg

Rickard Lyko: "Lär mig nya saker om mitt ledarskap varje dag"

NyhetRickard Lyko, vd på Lyko, blev förra årets vinnare i den tunga kategorin Årets ledare.
almedalen-collage-3.png

Välkommen till Handelslandet Sverige i Almedalen

NyhetFörberedelserna inför Almedalen pågår för fullt. Svensk Handel presenterar Handelslandet Sverige.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.