Hoppa till innehåll

För femte året i rad delas D-Award ut av Svensk Handel till Sveriges främsta e-handelsföretag i samband med den årliga mötesplatsen för e-handeln i Sverige - D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg den 8–9 mars. Tidigare års vinnare är RevolutionRace (2019), Skincity (2020), Caia Cosmetics (2021) och Inet (2022).

nominerade-daward-2023.png

Juryn letar efter e-handelsföretag som är nyfikna, innovativa och bryter ny mark. Tre av dessa e-handelsföretag är årets nominerade till D-Award - ASKET, LYKO och Axel Arigato. Fram till den 6 mars kan du vara med och rösta fram den lyckliga vinnaren. Läs mer och rösta på din favorit här.

ASKET

”ASKET har en inspirerande och tydlig mission; de driver på för att skapa en värld fri från fast fashion. Med fullständig transparens, spårbarhet och ett livscykeltänk visar de en hel bransch att det går att ställa om modeindustrin. En stark förebild för hur äkta engagemang, entreprenörskap och en klassisk DTC-modell kan bidra till en mer hållbar värld.”

LYKO

”Med sin nyfikenhet, innovationskraft och sitt tydliga hållbarhetsfokus bryter LYKO, som ett av Sveriges största e-handelsföretag, ständigt ny mark och tar e-handeln i Sverige till en ny nivå. När LYKO krävde fossilfria e-handelsleveranser, agerade och lyssnade hela det svenska ekosystemet.”

AXEL ARIGATO

”Axel Arigato har som få andra svenska digital natives-företag lyckats ta sitt digitala community till den fysiska världen och skapa starka inkluderande upplevelser för sina fans, via allt från engagerande inlägg på Instagram till konserter och klubbkvällar i eller utanför deras galleriliknande butiker. Ett praktexempel på ett syftesdrivet livsstilsvarumärke, med innovativa kundupplevelser, som sätter Sverige på den internationella e-handelskartan.”

Du kommer också ha möjlighet att lyssna till ett panelsamtal med representanter från de nominerade e-handelsföretagen under D-Congress 2023. Albin Johansson, CEO & Co-Founder Axel ArigatoAugust Bard Bringéus, CEO & Co-Founder ASKET och Rickard Lyko, CEO & Founder LYKO kommer prata om vad som krävs för att utveckla ett syftesdrivet varumärke som genomsyrar hela företaget.

Läs mer och köp biljett till D-Congress 2023 här.

per-ljungberg.jpg

Per Ljungberg

Chief Innovation Officer

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
charlie-weimers.png

Inför EU-valet: Tre frågor till Charlie Weimers (SD)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
alice-teodorescu-mawe.png

Inför EU-valet: Tre frågor till Alice Teodorescu Måwe (KD)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
ordforandepriset-2024.jpg

Årets vinnare av Ordförandepriset 2024

NyhetSvensk Handel delar sedan 2014 ut pris till mycket lovande handelsstudenter. Årets vinnare är Alice Nylund och Sandra Jansson.
mans-zelmerlov.png

Säkra din plats på handelns mest festliga gala 2 oktober!

NyhetGör dig redo för en oförglömlig kväll på Berns den 2 oktober. Måns Zelmerlöw står på scen under Retail Awards och förgyller galakvällen.
eu-1715158369.png

Due Diligence och Forced Labour antagna i EU-parlamentet

NyhetDe två lagstiftningarna är nu antagna i EU-parlamentet. Svensk Handel berättar mer om vad som gäller.
eu-webbinarium-webb.jpg

Webbinarium: Hur ska företagen hantera EU:s hållbarhetslagstiftning?

NyhetSvensk Handel bjuder in till webbinarium som är inriktat på att förklara och reda ut centrala aspekter av den kommande EU-lagstiftningen.
nrs-fyra-forsta-namnen.jpg

Nordic Retail Summit samlar näringsliv och politik den 2 oktober

NyhetNäringslivets företrädare, beslutsfattare och politiker samlas för att diskutera hållbarhet, säkerhet och AI.
martina-reportage.jpg

Häng med till Svensk Handel i Bryssel

NyhetMartina Elfgren, chef för Svensk Handels Brysselkontor, ger oss en uppdatering på vad som är aktuellt i Bryssel just nu.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.