Hoppa till innehåll

Nets online betalningslösning hjälper dig att konvertera besökare till köpare och göra engångsköp till flergångsköp. En handlarvänlig checkout för dig och dina kunder.

nets-ehandel.jpg

Låt kunderna betala som de vill

En av de stora fördelarna med Nets Easy checkout är dess breda utbud av betalningsalternativ. Lösningen stöder alla populära betalsätt som kort, faktura, delbetalning, Klarna, Swish, Trustly, PayPal och Apple Pay. Självklart finns det även stöd för lokala betalningsalternativ som Vipps i Norge, MobilePay og Dankort i Danmark samt Softpay i Tyskland. 

Nets Easy - nu även med Klarna

Nu finns även möjligheten till betalning med Klarna.

klarna_nets.jpg

Sälj enklare till andra länder

Nets Easy checkout har smarta funktioner som gör det enkelt att anpassa din webbshop till olika marknader. Oavsett om du lägger till ett nytt språk eller skapar en landspecifik version av din webbshop kommer kassasidan automatiskt att uppdateras med rätt språk, betalningsalternativ och valuta. Detta sparar tid och ger dina internationella kunder en lokal anpassad upplevelse.

Förstärk ditt varumärke med anpassningsbar kassa

Med Nets anpassningsbara kassa kan du bibehålla din varumärkesidentitet i betalningsprocessen. Detta innebär att du kan skapa en enhetlig och professionell känsla genom hela kundresan och samtidigt öka igenkänningen av ditt varumärke.

Från engångköp till flergångsköp

Förenkla köpresan för konsumenten genom förifyllda betalnings- och leveransuppgifter. Det ökar sannolikheten att köpet faktiskt genomförs. Du kan dessutom erbjuda abonnemangsbetalning och prenumerationer som förenklar för både dig och dina kunder.

Sälj i alla kanaler

Med Nets Paylink kan du använda fler försäljningskanaler. Skicka länken automatiskt via e-post. Eller kopiera, klistra in och dela länken på valfri plattform via sms, chatt eller sociala medier.

Sömlös integration

Nets Easy checkout är en färdigkonfigurerad lösning, plus att det finns API:er  för de mest populära e-handelsplattformarna för en smidig och problemfri integration. Ta en titt.

Hör av dig så berättar vi mer

Telefon: +46 40 668 96 52
E-post: ecom-sales-se@nets.eu

Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Nets är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Nets. Du kan läsa mer om hur Nets hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.