Hoppa till innehåll

Nu drar Svensk Handel i gång insamlingen av hyresdata för 2023. Ett prövande år för handeln, där KPI-indexeringen ledde till rejäla hyreshöjningar. Anmäl ditt intresse att bidra med data senast 5 april.

gagata.jpg

Hyresdatabasen attraherar allt fler företag som deltar och bidrar med värdefull hyresdata, vilket ger ett ännu vassare verktyg i det opinionsbildande arbetet samt underlag för er att använda internt och i dialog med hyresvärdar och fastighetsägare. All data hanteras med sekretess och ingen enskild butik eller uppgiftslämnare kan urskiljas. Företag som deltar får exklusiv tillgång till rapporten i höst.

Rapporten är numera digital och interaktiv, vilket underlättar för alla användare. I hyreskartläggningen kan man med ett fåtal klick få en ökad jämförbarhet mellan hyresnivåerna i landet sett utifrån geografisk plats, ytstorlek och bransch. En analysdel kompletterar med slutsatser, nyckeltal och framskrivningar.

Anmäl ditt intresse att medverka senast den 5 april: hyresdatabasen@hui.se

Har du frågor om Svensk Handels arbete med hyresfrågor, kontakta gärna Elisabet Elmsäter Vegsö på Svensk Handel, elisabet.elmsater-vegso@svenskhandel.se eller 010-471 86 33. Gäller frågorna specifikt hyresdatabasen så använd adressen ovan eller kontakta Viktor Eklöf på HUI, viktor.eklof@hui.se, alternativt 0730-67 99 85.

elisabet-elmsater-vegso.jpg

Elisabet Elmsäter Vegsö

Näringspolitisk expert

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
eu-flaggan.jpg

Viktig information om Right to Repair

NyhetI samband med att Right to Repair publicerats i EU:s officiella tidning, så är nästa steg nu att direktivet ska implementeras i svensk rätt.
organiserad-brottslighet.jpg

Skydda ditt företag mot organiserad brottslighet - så gör du

NyhetOrganiserad brottslighet kan innebära stor ekonomisk skada samt otrygghet för dig som handlare. Svensk Handel guidar dig rätt.
lantliv-(1).jpg

Svensk Handel besöker Lantliv Inredning i Leksand

NyhetHandelslandet Sverige sträcker sig från Kiruna i norr till Ystad i söder. Svensk Handel besökte Lantliv Inredning i Leksand för ett samtal.
almedalsnyhet.png

Handelns frågor lyftes i Almedalen: ”Kunskapen för låg”

NyhetI Handelslandet Sverige i Almedalen satte Svensk Handel handelns frågor högt på den politiska agendan.
almedalsgarderoben-ellos.jpg

Ellos: ”De mest hållbara plaggen är de du älskar att bära”

NyhetEllos ser Almedalsgarderoben som en bra ögonöppnare för hur kläder kan komma till användning på fler än ett sätt.
sellpy1.png

Sellpy vill göra det lättare att välja cirkulärt

NyhetSellpy's unika tjänst online och i appen möjliggör för alla att konsumera på ett mer cirkulärt sätt. Sellpy medverkade i Almedalsgarderoben.
stoldrapport-nyhet.png

Röster från handeln - så påverkar brotten våra företag

NyhetI Svensk Handels rapport "Stölder och brottslighet i handeln 2024" vittnar några röster om hur brotten påverkar deras verksamhet.
nrs-2024-(webben)-(5).png

Hållbarhet, säkerhet och AI formar handelns framtid

NyhetÅrets teman på Nordic Retail Summit 2 oktober är hållbarhet, säkerhet och AI. Biljetter finns att köpa nu.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.