Hoppa till innehåll

Nu drar Svensk Handel i gång insamlingen av hyresdata för 2023. Ett prövande år för handeln, där KPI-indexeringen ledde till rejäla hyreshöjningar. Anmäl ditt intresse att bidra med data senast 5 april.

gagata.jpg

Hyresdatabasen attraherar allt fler företag som deltar och bidrar med värdefull hyresdata, vilket ger ett ännu vassare verktyg i det opinionsbildande arbetet samt underlag för er att använda internt och i dialog med hyresvärdar och fastighetsägare. All data hanteras med sekretess och ingen enskild butik eller uppgiftslämnare kan urskiljas. Företag som deltar får exklusiv tillgång till rapporten i höst.

Rapporten är numera digital och interaktiv, vilket underlättar för alla användare. I hyreskartläggningen kan man med ett fåtal klick få en ökad jämförbarhet mellan hyresnivåerna i landet sett utifrån geografisk plats, ytstorlek och bransch. En analysdel kompletterar med slutsatser, nyckeltal och framskrivningar.

Anmäl ditt intresse att medverka senast den 5 april: hyresdatabasen@hui.se

Har du frågor om Svensk Handels arbete med hyresfrågor, kontakta gärna Elisabet Elmsäter Vegsö på Svensk Handel, elisabet.elmsater-vegso@svenskhandel.se eller 010-471 86 33. Gäller frågorna specifikt hyresdatabasen så använd adressen ovan eller kontakta Viktor Eklöf på HUI, viktor.eklof@hui.se, alternativt 0730-67 99 85.

elisabet-elmsater-vegso.jpg

Elisabet Elmsäter Vegsö

Näringspolitisk expert

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
_59a3839_sh_women-paytech-11april_webb.jpg

Women in Paytech - temat självledarskap fyllde andra träffen

NyhetEtt 50-tal personer i hubben kom till uppdukat bord med såväl frukost som inspiration och lärdomar att ta med sig hem.
eu-val-2024.png

Svensk Handels visioner inför EU-valet 2024

NyhetInför EU-valet 2024 presenterar Svensk Handel ett valmanifest med prioriterade frågor för handeln.
johan-pehrson.png

4 frågor om handel till Johan Pehrson

NyhetVi ställde fyra frågor till Arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson som gästtalar vid Svensk Handels årsstämma.
karin-karlsbo-webb.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Karin Karlsbro (L)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
pris-eller-hallbarhet-jacka.png

Vad prioriterar konsumenten? Hållbarhet, kvalitet eller pris?

NyhetNär det ekonomiska läget nu tycks ljusna något, prioriterar konsumenten hållbarhet högre. Men pris är fortfarande avgörande för många.
man-med-dator.jpg

Tillgänglighetsdirektivet – så anpassar du din verksamhet

NyhetDriver du ett företag inom EU med fler än tio anställda? Vi ger råd om hur du anpassar din verksamhet enligt tillgänglighetsdirektivet.
lek-med-hund-inomhus.jpg

Produktsäkerhetsansvar – så kommer du igång

NyhetHar du koll på ditt ansvar för produktsäkerhet? Svensk Handel guidar dig rätt.
ramadan.png

Ramadan och Eid al-fitr 2024

NyhetRamadan är den heligaste tiden på året för muslimer runt om i världen. Handeln förbereder sig nu inför högtiden.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.