Hoppa till innehåll

Med digitalisering som en naturlig och nödvändig del i alla verksamheter, stöttar Svensk Handel sina medlemmar bland annat i resan mot ökad digital konkurrenskraft. I samarbete med förmånspartnern DigJourney får du som är medlem i Svensk Handel rabatt på en utbildningen ”Att leda AI-transformation”.

digjourney---att-leda-ai-transformation.png

Vill du öka effektiviteten, konkurrenskraften, det interna engagemanget och skapa nya affärsmöjligheter med hjälp av AI? Genom att utveckla din förståelse för hur verksamheter kan använda AI för att optimera processer och uppnå strategiska mål kan du ta ledarskap över AI-transformationen. Som medlem i Svensk Handel får du 10 procent rabatt på utbildningskostnaden.

Utbildningen hålls av Paulina Modlitba, en av Sveriges främsta thought-leaders inom teknik, innovation och AI, samt Joakim Jansson, grundare DigJourney, utbildare, transformationsledare och rådgivare.

AI-transformering är som digitalisering på steroider. AI kan stötta i ett företags alla processer; produktion, marknad och försäljning, distribution och service. Lindex är ett bra exempel på ett företag som använt AI på olika sätt. Bland annat genom deras chatbot ”Lindex Co-Pilot” som butiksmedarbetare använder för att svara på frågor de får av kunder.

Läs mer om utbildningen

Utbildningen vänder sig till dig som är vd, CIO, IT-chef, CDO, HR-chef, digitaliseringschef, digital strateg, marknadschef, managementkonsult, förändringskonsult eller programledare.

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
eu-flaggan.jpg

Viktig information om Right to Repair

NyhetI samband med att Right to Repair publicerats i EU:s officiella tidning, så är nästa steg nu att direktivet ska implementeras i svensk rätt.
organiserad-brottslighet.jpg

Skydda ditt företag mot organiserad brottslighet - så gör du

NyhetOrganiserad brottslighet kan innebära stor ekonomisk skada samt otrygghet för dig som handlare. Svensk Handel guidar dig rätt.
lantliv-(1).jpg

Svensk Handel besöker Lantliv Inredning i Leksand

NyhetHandelslandet Sverige sträcker sig från Kiruna i norr till Ystad i söder. Svensk Handel besökte Lantliv Inredning i Leksand för ett samtal.
almedalsnyhet.png

Handelns frågor lyftes i Almedalen: ”Kunskapen för låg”

NyhetI Handelslandet Sverige i Almedalen satte Svensk Handel handelns frågor högt på den politiska agendan.
almedalsgarderoben-ellos.jpg

Ellos: ”De mest hållbara plaggen är de du älskar att bära”

NyhetEllos ser Almedalsgarderoben som en bra ögonöppnare för hur kläder kan komma till användning på fler än ett sätt.
sellpy1.png

Sellpy vill göra det lättare att välja cirkulärt

NyhetSellpy's unika tjänst online och i appen möjliggör för alla att konsumera på ett mer cirkulärt sätt. Sellpy medverkade i Almedalsgarderoben.
stoldrapport-nyhet.png

Röster från handeln - så påverkar brotten våra företag

NyhetI Svensk Handels rapport "Stölder och brottslighet i handeln 2024" vittnar några röster om hur brotten påverkar deras verksamhet.
nrs-2024-(webben)-(5).png

Hållbarhet, säkerhet och AI formar handelns framtid

NyhetÅrets teman på Nordic Retail Summit 2 oktober är hållbarhet, säkerhet och AI. Biljetter finns att köpa nu.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.