Hoppa till innehåll

Ta nästa steg i ditt hållbarhetsarbete – kostnadsfri vägledning med experter

Nu har du och ditt företag möjlighet att ta kontroll över er hållbarhetsstrategi och samtidigt få ökad kunskap om era värdekedjor och deras inbyggda risker. Genom inspiration, kunskapsutbyte och vägledning hjälper vi dig att göra aktiva och medvetna val för att möta klimatutmaningarna och de tuffa lagkraven på transparens.

ta nasta steg i ditt hallbarhetsarbete.jpg

Re:skills Textile & Fashion har samlat några av landets främsta experter inom aktuella miljö- och hållbarhetsfrågor kopplat till lagkrav och erbjuder därför kostnadsfria workshops, både digitala och fysiska, där du har chansen att testa på och lära dig en rad olika tekniker och strategier för att utvecklas i din roll!

Utbildare

  • Matilda Sjödin, Specialist Trossa AB inom bland annat hållbarhetsredovisning, väsentlighetsanalys, intressentdialog, klimatfrågor och hållbarhet vid evenemang.

  • Sofia Hidendahl, Specialist Trossa AB inom bland annat hållbar produktion, hållbarhetsrapportering och cirkulär design. 

  • Anett Aldman, Projektledare Textile & Fashion 2030, den nationella plattformen för hållbart mode och hållbara textilier.

  • Weronika Rehnby, textil- och hållbarhetskonsult Rehnby Konsult AB, har bland annat varit ansvarig för miljöfrågor hos branschorganisationen TEKO.

Vill du veta mer? Kontakta agneta@nordiskatextilakademin.se

re:skills Textile & Fashion finansieras av Europeiska Unionen/Europeiska Socialfonden. Projektet drivs av Science Park Borås och Högskolan i Borås i samverkan med Stiftelsen Proteko, Svensk Handel och TEKO Sveriges Textil- och Modeföretag. Utbildningsanordnare är Nordiska Textilakademin.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
eu-flaggan.jpg

Viktig information om Right to Repair

NyhetI samband med att Right to Repair publicerats i EU:s officiella tidning, så är nästa steg nu att direktivet ska implementeras i svensk rätt.
organiserad-brottslighet.jpg

Skydda ditt företag mot organiserad brottslighet - så gör du

NyhetOrganiserad brottslighet kan innebära stor ekonomisk skada samt otrygghet för dig som handlare. Svensk Handel guidar dig rätt.
lantliv-(1).jpg

Svensk Handel besöker Lantliv Inredning i Leksand

NyhetHandelslandet Sverige sträcker sig från Kiruna i norr till Ystad i söder. Svensk Handel besökte Lantliv Inredning i Leksand för ett samtal.
almedalsnyhet.png

Handelns frågor lyftes i Almedalen: ”Kunskapen för låg”

NyhetI Handelslandet Sverige i Almedalen satte Svensk Handel handelns frågor högt på den politiska agendan.
almedalsgarderoben-ellos.jpg

Ellos: ”De mest hållbara plaggen är de du älskar att bära”

NyhetEllos ser Almedalsgarderoben som en bra ögonöppnare för hur kläder kan komma till användning på fler än ett sätt.
sellpy1.png

Sellpy vill göra det lättare att välja cirkulärt

NyhetSellpy's unika tjänst online och i appen möjliggör för alla att konsumera på ett mer cirkulärt sätt. Sellpy medverkade i Almedalsgarderoben.
stoldrapport-nyhet.png

Röster från handeln - så påverkar brotten våra företag

NyhetI Svensk Handels rapport "Stölder och brottslighet i handeln 2024" vittnar några röster om hur brotten påverkar deras verksamhet.
nrs-2024-(webben)-(5).png

Hållbarhet, säkerhet och AI formar handelns framtid

NyhetÅrets teman på Nordic Retail Summit 2 oktober är hållbarhet, säkerhet och AI. Biljetter finns att köpa nu.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.