Hoppa till innehåll

I en tid där EU intensifierar sina ansträngningar för att främja hållbarhet genom omfattande lagstiftning står företag, särskilt små och medelstora företag, inför betydande utmaningar.

Expertinsikter och panelister

Webbinariet är inriktat på att förklara och reda ut centrala aspekter av den kommande EU-lagstiftningen, och hur företagen bäst förbereder sig. Deltagarna får en grundlig genomgång av vad de viktigaste lagstiftningarna kommer att innebära för handelssektorn. För att ge de mest relevanta och praktiska råden har vi samlat en panel relevanta personer:

  • Magnus Nikkarinen, hållbarhetsansvarig på Svensk Handel, inleder med att berätta om de mest relevanta hållbarhetslagstiftningarna, med tidsplan för ikraftträdande och i stora drag vad lagstiftningarna innebär för handelsföretagen.

  • Ingela Hiltula, avdelningschef vid Naturvårdsverkets Kretsloppsavdelning, kommer att belysa Naturvårdsverkets roll som tillsynsmyndighet.

  • Annika Rosing, enhetschef för miljö och innovation på Tillväxtverket, kommer att belysa Tillväxtverkets roll som myndighet för främjande av stärkt konkurrenskraft för näringslivet.

magnus-nikkarinen.jpg

Magnus Nikkarinen

Näringspolitisk expert

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.