Hoppa till innehåll

Kortavtalet med Nets – ett av marknadens bästa

Svensk Handel erbjuder i samarbete med Nets ett av marknadens bästa kortavtal. Kortavtalet gäller alla typer av försäljningsställen och alla populära kredit- och betalkort, inklusive betalningar med mobila enheter.

nets-butik.jpg

Ta emot betalningar med alla kort

Nets kortavtal omfattar de vanligaste svenska och utländska korten: Visa, Visa Electron, MasterCard och Maestro. Även Kinas största kreditkort UnionPay och japanska JCB kan väljas till. För att ta emot kort som American Express och Diners krävs det ett separat avtal med respektive leverantör.

Hög säkerhet och snabba utbetalningar

Nets har ett dedikerat antibedrägeriteam vars fokus är att förebygga ekonomisk brottslighet. Detta garanterar den absolut högsta säkerhetsnivån för dina betalningar, så att du kan fokusera på det som betyder mest – att driva din verksamhet.

Frågor och mer information

Telefon: +46 8 527 525 12
E-post: sales-se@nets.eu

Frågor och svar om kortavtalet

Kort utgivna utanför EU regleras inte av EU förordningen och taknivån för mellanbanksavgifter.  Det innebär att Nets debiterar mer för kort utanför EU eftersom de kostar mer.

Kostnaden för att hantera transaktioner med företagskort är mycket högre än för andra typer av kort, så Nets debiterar mer för företagskort. 

Det hänvisar till de transaktioner där kortet inte är fysiskt närvarande vid en transaktion, till exempel e-handel. 

Det finns en mycket större risk för bedrägeri vid den här typen av transaktioner och det återspeglas av extraavgiften.

Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Nets är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Nets. Du kan läsa mer om hur Nets hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.