Hoppa till innehåll

Nets har både mobila och stationära betalterminaler som passar alla typer av företag. Du som är medlem i Svensk Handel får 25 procent på fristående betalterminaler och betallösningar hos Nets.

nets-terminal.jpg

En betalningslösning för alla företag, stora som små

Nets erbjuder användarvänliga betalterminaler och betalningslösningar för e-handel, mindre butiker och företag som vill jobba över landsgränserna i Norden. Samtliga lösningar är utformade efter nationella och internationella säkerhetskrav. Som medlem i Svensk Handel får du ett rabatterat pris på fristående betalterminaler (inte kassakopplade) och betallösningar hos Nets.

Hitta rätt betalterminal för din verksamhet

Nets har betalterminaler för alla handlare och alla behov. En bärbar terminal är perfekt för att kunna ta emot betalningar var som helst i butiken eller på språng. En stationär terminal är ett bra val om betalningarna vanligtvis genomförs i kassan. Har du många transaktioner dagligen och vill minimera köerna i kassan, är en integrerad betalterminal ett bra val.

Frågor och mer information

Telefon: +46 8 527 525 12
E-post: sales-se@nets.eu

Läs mer om Nets erbjudande.


Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Nets är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Nets. Du kan läsa mer om hur Nets hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.