Hoppa till innehåll

De är ledare, entreprenörer, hållbarhetschefer och eldsjälar. Varje dag kämpar de för att ta ett litet steg mot att handeln och e-handeln ska bli grönare eller mer inkluderande. I ett samarbete med nyhetstjänsten Impact Loop, presenterar Svensk Handel stolt listan över 100 profiler inom handeln som alla jobbar stenhårt för att göra den mer hållbar.

100-listan-(3).jpg

Den 6-7 mars gör Svensk Handel ett ordentligt avtryck på området hållbarhet och cirkularitet när tidernas kanske vassaste D-Congress går av stapeln. Temat är Innovation for Impact och samlar branschens företrädare, politiker och experter som tillsammans resonerar kring frågeställningen, hur handeln ska ta ledartröjan i näringslivets omställning till en mer cirkulär ekonomi.

Inför och under årets D-Congress samarbetar Svensk Handel med nyhetstjänsten Impact Loop för att sprida goda exempel från handeln vad gäller impact. Tillsammans har vi dammsugit branschen för att få fram 100 av de främsta personerna som varje dag och på olika sätt driver handeln till att bli mer hållbar, och som förtjänar en plats i rampljuset. Får vi presentera....

Så gjordes urvalet:

Med inspel från Svensk Handel, branschpersoner, kontakter och en egen databas har Impact Loop tagit fram flera hundra namn, som sedan har kokats ner till dessa 100. Självklart finns betydligt fler, och urvalet är förstås subjektivt. Är du inte med – men borde vara det? Maila: impact@loop.se så hamnar du i loopen för framtida artiklar och listor.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
_59a3839_sh_women-paytech-11april_webb.jpg

Women in Paytech - temat självledarskap fyllde andra träffen

NyhetEtt 50-tal personer i hubben kom till uppdukat bord med såväl frukost som inspiration och lärdomar att ta med sig hem.
eu-val-2024.png

Svensk Handels visioner inför EU-valet 2024

NyhetInför EU-valet 2024 presenterar Svensk Handel ett valmanifest med prioriterade frågor för handeln.
johan-pehrson.png

4 frågor om handel till Johan Pehrson

NyhetVi ställde fyra frågor till Arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson som gästtalar vid Svensk Handels årsstämma.
karin-karlsbo-webb.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Karin Karlsbro (L)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
pris-eller-hallbarhet-jacka.png

Vad prioriterar konsumenten? Hållbarhet, kvalitet eller pris?

NyhetNär det ekonomiska läget nu tycks ljusna något, prioriterar konsumenten hållbarhet högre. Men pris är fortfarande avgörande för många.
man-med-dator.jpg

Tillgänglighetsdirektivet – så anpassar du din verksamhet

NyhetDriver du ett företag inom EU med fler än tio anställda? Vi ger råd om hur du anpassar din verksamhet enligt tillgänglighetsdirektivet.
lek-med-hund-inomhus.jpg

Produktsäkerhetsansvar – så kommer du igång

NyhetHar du koll på ditt ansvar för produktsäkerhet? Svensk Handel guidar dig rätt.
ramadan.png

Ramadan och Eid al-fitr 2024

NyhetRamadan är den heligaste tiden på året för muslimer runt om i världen. Handeln förbereder sig nu inför högtiden.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.