Hoppa till innehåll

D-Congress har genom åren utvecklats till att vara den självklara mötesplatsen för all handel. Utställningen på D-Congress är ett bra kvitto på att D-Congress är hett i branschen. Inför 2024 är utställarplatserna redan fullbokade.

dcongress-woss.jpg
Katharina Woss, sponsoransvarig Svensk Handel

Sponsorerna hänger på låset och för 2024 års event är platserna i utställningen slutsålda sedan en tid tillbaka. Katharina Woss, sponsoransvarig på Svensk Handel, blir uppvaktad redan ett år i förväg.  

- De flesta bokar om sig direkt på plats, eller veckorna efter D-Congress, vilket är kul. I år är det lite av ett rekord, då vi sålde den sista utställarplatsen redan i augusti, säger Katharina Woss, sponsoransvarig på Svensk Handel. 

Som utställare uppskattar man att det, förutom ett genomtänkt och bra konferensprogram, alltid är relevanta deltagare på plats från både stora och mellanstora bolag inom handel. Det pratas business och är en fantastisk stämning, från morgon till kväll. Katharina instämmer.  

Stämningen och det stora intresset för all kunskap som delas på scenerna, den perfekta mixen av leverantörer och handlare och festligheterna - det är D-Congress.
Katharina Woss
sponsoransvarig, Svensk Handel

Fler utställarplatser 2025

Redan till 2025 utökas ytan i utställningen på Svenska Mässan vilket betyder fler utställarplatser. Svensk Handel rekommenderar alla som är intresserade av en plats att vara på tårna. Kontakta Katharina tidigt under våren så skräddarsyr ni tillsammans den bästa lösningen för ditt företag.  

Biljettsläpp 4 december – boka i god tid

Förra året sålde även biljetterna till D-Congress slut redan någon månad innan eventet. Svensk Handel tror att trycket på biljettförsäljningen kommer vara stort även inför 2024. Den 4 december i år släpps biljetterna.

katharina-woss1.jpg

Katharina Woss

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.