Hoppa till innehåll

Vad innebär den transformativa tid vi lever i för handeln? Vilka politiska åtgärder krävs? Och hur kan vi nyttja den innovationskraft som finns inom näringslivet för att stå stadigt in i framtiden? Den 2 oktober 2024 samlas näringslivets företrädare, beslutsfattare och politiker på Stockholm Waterfront Congress Centre för att diskutera några av de mest brännande frågorna inom handeln - hållbarhet, säkerhet och AI.

nrs-fyra-forsta-namnen.jpg
Finansminister Elisabeth Svantesson, Carola Lundell, Kicks, Ludvig Strand, Axel Johnson, Frida Boisen.

Förvänta dig inspirerande tal och givande diskussioner mellan politiker och branschledare som rör både dagens utmaningar och morgondagens möjligheter. Ta chansen att nätverka och skapa möjligheter för nya idéer, insikter och samarbeten.

Finansminister Elisabeth Svantesson inledningstalar och Frida Boisen leder oss genom programmet, tillsammans med en rad namnkunniga talare, bland andra Ludvig Strand, Emerging Tech&AI Future Analyst på Axel Johnson och Carola Lundell, Executive Vice President på Kicks. Från Svensk Handel deltar Sofia Larsen, vd, Martin Kits, chef för näringspolitik och opinionsbildning, Per Ljungberg, innovationschef, Nina Jelver, säkerhetschef och Magnus Nikkarinen, hållbarhetsexpert.

Biljetterna släpps den 15 maj! Program och talare uppdateras löpande här.

Eventets 3 teman

  • Hållbarhet: I ljuset av ökande globala krav på miljömässigt ansvarstagande diskuteras strategier för en hållbar omställning inom handeln. Hur kan företagen anpassa sig till en flodvåg av ny lagstiftning utan att kväva den innovationskraft som finns?

  • Säkerhet: Med stigande brottslighet, både fysiskt och digitalt, står handelssektorn inför allvarliga säkerhetsutmaningar. Vilka politiska åtgärder krävs idag och imorgon för att bekämpa och förebygga allt från butiksstölder till cyberhot. Och hur kan innovativa säkerhetslösningar integreras i den dagliga verksamheten för att skapa en tryggare handelsmiljö.

  • AI: Den tekniska revolutionen har öppnat dörrar för AI inom handeln, vilket erbjuder otaliga möjligheter till effektivisering och kundanpassning. Vi utforskar AI:s nuvarande och framtida roll i branschen. Panelister och keynote-talare kommer att dela med sig av insikter och framtidsscenarion som visar AI:s potentiella påverkan på handeln.

Missa inte Retail Awards på Berns samma kväll! Tillsammans hyllar vi årets främsta stjärnor inom handeln. Nominera dina favoriter redan nu, till och med den 3 juni.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
charlie-weimers.png

Inför EU-valet: Tre frågor till Charlie Weimers (SD)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
alice-teodorescu-mawe.png

Inför EU-valet: Tre frågor till Alice Teodorescu Måwe (KD)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
ordforandepriset-2024.jpg

Årets vinnare av Ordförandepriset 2024

NyhetSvensk Handel delar sedan 2014 ut pris till mycket lovande handelsstudenter. Årets vinnare är Alice Nylund och Sandra Jansson.
mans-zelmerlov.png

Säkra din plats på handelns mest festliga gala 2 oktober!

NyhetGör dig redo för en oförglömlig kväll på Berns den 2 oktober. Måns Zelmerlöw står på scen under Retail Awards och förgyller galakvällen.
eu-1715158369.png

Due Diligence och Forced Labour antagna i EU-parlamentet

NyhetDe två lagstiftningarna är nu antagna i EU-parlamentet. Svensk Handel berättar mer om vad som gäller.
eu-webbinarium-webb.jpg

Webbinarium: Hur ska företagen hantera EU:s hållbarhetslagstiftning?

NyhetSvensk Handel bjuder in till webbinarium som är inriktat på att förklara och reda ut centrala aspekter av den kommande EU-lagstiftningen.
nrs-fyra-forsta-namnen.jpg

Nordic Retail Summit samlar näringsliv och politik den 2 oktober

NyhetNäringslivets företrädare, beslutsfattare och politiker samlas för att diskutera hållbarhet, säkerhet och AI.
martina-reportage.jpg

Häng med till Svensk Handel i Bryssel

NyhetMartina Elfgren, chef för Svensk Handels Brysselkontor, ger oss en uppdatering på vad som är aktuellt i Bryssel just nu.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.