Hoppa till innehåll

Majoriteten av Svensk Handels medlemmar har nu fått sina hyror för 2023 chockhöjda med 10,9 procent enligt KPI. Utöver hyresökningen har ett antal kostnader för lokaler ökat. Vi har tagit fram en checklista med ett antal handfasta tips och råd om vad du som hyresgäst behöver tänka på och kan göra för att få en god överblick över de kostnader som kan påverka den totala hyran 2023.

860f07595898448ab74c2b24ee3df792.jpg

Svensk Handel är tydliga med att marknadshyrorna inte bör drivas upp på grund av en tillfällig inflationstopp och uppmanar sina medlemmar att föra en dialog med sina hyresvärdar.

Vi har tagit fram en checklista med ett antal handfasta tips och råd om vad du som hyresgäst behöver tänka på och kan göra för att få en god överblick över de kostnader som kan påverka den totala hyran.

Om du loggar in kommer du här nedan att kunna ladda ner den fördjupade informationen samt checklistan.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.