Hoppa till innehåll

Loomis – kontanthantering och moderna kösystem

Loomis är specialisten på kontanthantering och Qmatic Premier Solution Partner i Sverige. Som medlem i Svensk Handel får du 10 procent på alla Loomis tjänster.

loomis---mobile-ticket-retail.png

Kontanthantering

Du som arbetar inom handeln vet vikten av en snabb, kostnadseffektiv och säker kontanthantering. Loomis är specialist på att hantera kontanter i samhället och du som kund har stor valfrihet att välja en tjänst som passar dig.

Du som kund bestämmer om du vill lämna dina kontanter i en av våra serviceboxar eller om vi ska hämta dem åt dig – allt på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Kösystem

Kundupplevelsen i fysiska butiker är viktigare än någonsin och Loomis kösystem hjälper dig att bemöta kunderna på ett effektivt sätt. Kunderna kan välja hur de vill vänta på betjäning och få en positiv upplevelse av besöket i er butik. Våra lösningar erbjuder en sömlös övergång mellan e-handel och butik genom Click&Collect och mötesbokningar.

Med Mobile Ticket får ni en helt digital lösning som ger era kunder möjlighet att vänta där det passar dem vilket kan medföra merförsäljning och minskad trängsel.

Som medlem i Svensk Handel får du 10 procent rabatt på alla Loomis tjänster:

  • Kösystem – fysiska och virtuella köer, Click&Collect och mötesbokning

  • Servicebox - lämnar pengarna själv i en av våra 300 serviceboxar

  • Värdetransport – vi hämtar pengarna hos dig i butiken

  • SafePoint – värdeskåp där pengarna kommer direkt på kontot

  • Växel – leverans av växel till din butik

  • Valuta – ett 30-tal valutor du kan köpa eller sälja

Nyttja medlemsförmånen idag och kontakta Loomis för att komma igång.
Att beställa tjänsten servicebox kan du göra direkt på hemsidan (kontobevis krävs).

Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Loomis är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Loomis. Du kan läsa mer om hur Loomis hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Kontaktperson på Svensk Handel

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.