Hoppa till innehåll

Den dagen du slutar arbeta kan tjänstepensionen komma att stå för hälften av din inkomst. Som företagare är du själv ansvarig för att skaffa dig det sparande som man som anställd ofta har automatiskt via sin anställning. I vår filmserie Pensionsskolan reder vi ut begreppen och hjälper dig på vägen mot ekonomisk trygghet. Du får också veta mer om vad ingår i ett tjänstepensionspaket och hur man enkelt kommer i gång.

Pensionsskolan del 1

Vill du komma i kontakt med SH Pension

Vill du komma i gång med tjänstepensionen, fråga om försäkringar, flytta din pension till SH Pension eller bara veta mer om hur de kan hjälpa dig? Ring deras kundservice på 010 - 47 18 770. De har öppet alla vardagar 8–17 (fredagar 8–16).

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.