Hoppa till innehåll

En efterfrågad förmån är äntligen här; Svensk Avfallsrådgivning är en oberoende rådgivare gällande kostnadseffektiv avfallshantering. Som medlem i Svensk Handel erbjuds du möjligheten att ta del av två rabatterade tjänster som ger potential att spara i genomsnitt 25 procent på dina avfallskostnader.

svensk-avfallsradgivning.png

Avfallshanteringen i företag och organisationer blir alltmer dyrt och krävande att hantera. Tillgången på råvaror blir mindre samtidigt som vi har ett ökat behov av mer resurser i samhället, på grund av ökad population. Avfall som inte sorteras till rätt behandling kommer att bli dyrare att omhänderta i framtiden, samtidigt som återvinningsbart avfall blir mer eftertraktat genom högre ersättningsnivåer. Avfall som av arbetsmiljöskäl hanteras på ett felaktigt sätt kommer att innebära en dyrare hantering för företagen. Svensk Avfallsrådgivning är ett oberoende konsultföretag som hjälper dig att undvika onödigt höga kostnader både ekonomiskt, miljömässigt och socialt.

Erbjudandet från Svensk Avfallsrådgivning

  • 25 procent rabatt på analys av nuvarande avfallshantering.

  • 15 procent rabatt på en kompletterande digital abonnemangstjänst.

Medlemserbjudande 1:
25 procent rabatt på analys av nuvarande avfallshantering

Med anledning av att Svensk Avfallsrådgivning jobbar med en stor mängd uppdragsgivare runt om i landet med olika förutsättningar kommer resultatet av denna analys vara både insiktsfull och guida dig till en korrekt och kostnadseffektiv avfallshantering.

Svensk Avfallsrådgivnings digitala plattform expanderar snabbt, både i antal användare och data. Via plattformen utför man en rad olika insatser så som upphandlingar, avtalsbevakning, löpande kostnadskontroller samt analys.

bild1.png

Processbeskrivning:

  • Inledande samtal via teams

  • Inloggningsuppgifter till plattform skapas

  • Faktainsamling

  • Svensk Avfallsrådgivning genomför analys/benchmark

  • Digital genomgång av analys och åtgärdsförslag

istock-1327568761-1716548253.jpg


Medlemserbjudande 2:
Uppföljning och efterlevnad - Abonnemangstjänst

Svensk Avfallsrådgivning upplever att fler och fler företag försöker konkurrensutsätta sin avfallshantering på egen hand. Samtidigt konstaterar de att minst lika många företag ställer sig frågan efter ett års avtalstid ”Varför har våra avfallskostnader ökat?”

Känner du igen dig? En stor del av deras koncept bygger därför på att de följer upp sina kunders befintliga avtal och säkerställer så att inga kostnader skenar i väg.

Denna tjänst är ett abonnemangserbjudande och kostnaden bygger på uppdragets omfattning.

Som medlem i Svensk Handel har du även möjlighet att komplettera med denna tjänst till ett rabatterat pris efter du köpt vårt instegserbjudande Analys av nuvarande avfallshantering.

Välkommen att kontakta oss vid intresse:

Peter Johansson
peter@svenskavfallsradgivning.se
0768-58 89 98

kontaktperson.png
Peter Johansson, Svensk Avfallsrådgivning

Om Svensk Avfallsrådgivning

Avfallshanteringen i företag och organisationer är något som blir dyrare och allt mer krävande att hantera. Tillgången på råvaror blir mindre samtidigt som vi har ett ökat behov av mer resurser i samhället, på grund av ökad population. Avfall som inte sorteras till rätt behandling kommer att bli dyrare att omhänderta i framtiden, samtidigt som återvinningsbart avfall blir mer eftertraktat genom högre ersättningsnivåer. Svensk Avfallsrådgivning är ett oberoende konsultföretag som hjälper dig att undvika onödigt höga kostnader både ekonomiskt, miljömässigt och socialt.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.