Hoppa till innehåll

Svensk Handels Årsstämma 16 maj

Gör din röst hörd på Svensk Handels årsstämma. Var med och påverka samtidigt som du nätverkar och inspireras tillsammans med dina branschkollegor.
mingel-stamman-1681209247.jpg

Arbetsmarknadsminister Johan Pehrson talar på stämman

Arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson medverkar vid Svensk Handels årsstämma 16 maj. Han kommer att hålla ett anförande om regeringens arbetsmarknadspolitik och handelns centrala roll för sysselsättningen.

Johan Pehrson svarar på 4 frågor om handel
johan-pehrson-webb.jpg

Stämmoförhandlingar

Den 16 maj 2024 välkomnas representanter från Svensk Handels medlemsföretag till årsstämma. Denna gång på IVA Konferenscenter i Stockholm. Dagens inleds med stämmoförhandlingar och därefter väntar en inspirerande föreläsning och en prisutdelning.

Läs mer om stämmoförhandlingarna och programmet
sofia-anders-stamman.jpg

Talangfulla handelsstudenter premieras

Svensk Handels Ordförandepris delas årligen ut till framstående handelsstudenter med förmåga att omsätta teori till praktisk nytta för handeln. De lyckliga utvalda får 50 000 kronor vardera.

Läs mer om ordförandepriset
ordforandepristagare-2023.jpg

Karriärforum - mötesplatsen för handelns företag och studenter

Karriärforum arrangeras i samband med Svensk Handels årsstämma. Här ges handelns företag och studenter på universitets- och högskolenivå möjlighet att knyta kontakt och lyssna till intressanta talare.

Läs mer och anmäl dig till Karriärforum här
karriarforum-talare-2024-1.png

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.